Şengül, Kapris yapma zamanı değil, bir ve bütün olma zamanı!

POLİTİKA 31.03.2023 - 21:13, Güncelleme: 31.03.2023 - 21:31
 

Şengül, Kapris yapma zamanı değil, bir ve bütün olma zamanı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş il başkanı Esat Şengül, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş il başkanı Esat Şengül, “Bu depremin geleceği önceden belliydi. Maalesef gerekli önlemler alınmadı. İnşallah bu büyük felaketten ders çıkartılır bundan sonrası için adımlar atılır.”dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş il başkanı Esat Şengül, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu. “Bu şehri birlikte ayağa kaldıracağız” Başkan Şengül,“Depremden dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu depremde gördük ki; Türkiye’nin deprem ajandası yokmuş. Deprem kuşağında bulunuyoruz ama tek hazırlığımız ceset torbaları. Yakınlarımızı toprağa vermeden vatandaşlarımıza nasıl yardımcı olabilirizin davasına düştük. Ben yardımcılarını esirgemeyen tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Kapris yapma zamanı değil. Bir ve bütün olma zamanı. Bu şehri birlikte ayağa kaldıracağız. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ve ekibine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi.    
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş il başkanı Esat Şengül, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş il başkanı Esat Şengül, “Bu depremin geleceği önceden belliydi. Maalesef gerekli önlemler alınmadı. İnşallah bu büyük felaketten ders çıkartılır bundan sonrası için adımlar atılır.”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş il başkanı Esat Şengül, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu.

“Bu şehri birlikte ayağa kaldıracağız”

Başkan Şengül,“Depremden dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu depremde gördük ki; Türkiye’nin deprem ajandası yokmuş. Deprem kuşağında bulunuyoruz ama tek hazırlığımız ceset torbaları.

Yakınlarımızı toprağa vermeden vatandaşlarımıza nasıl yardımcı olabilirizin davasına düştük. Ben yardımcılarını esirgemeyen tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Kapris yapma zamanı değil.

Bir ve bütün olma zamanı. Bu şehri birlikte ayağa kaldıracağız. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ve ekibine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi.  

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.