Şen, Gönül Vermedikçe Gönüllere Girilemez

EĞİTİM 07.12.2018 - 22:24, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Şen, Gönül Vermedikçe Gönüllere Girilemez

Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan aday adayı Mehmet Ali Şen, ilçede çarşı Pazar ziyaretlerini sürdürüyor.

Ak Parti ilçe başkanı olarak görevini yürütürken, Ak Parti Genel merkezi tarafından Belediye Başkan aday adayı olması yönünde gerekli izinlerin çıkması üzerinde görevinden istifa eden Şen vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 2 dönem ilçe Başkanı olarak ilçeye hizmet eden Mehmet Ali Şen bu hizmeti Belediye Başkanı olarak sürdürmek istediğini söyledi. Gönül vermedikçe gönüllere girilmeyeceğine dikkat çeken Şen, “ Seçim çalışmalarımızı halkımızın teveccühü ile sürdürüyoruz. Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi ve destek ile karşılaşıyor. Başkan olmamız takdirde yapacağımız çalışmalarla ilçemiz kazanacak.” dedi.  
Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan aday adayı Mehmet Ali Şen, ilçede çarşı Pazar ziyaretlerini sürdürüyor.

Ak Parti ilçe başkanı olarak görevini yürütürken, Ak Parti Genel merkezi tarafından Belediye Başkan aday adayı olması yönünde gerekli izinlerin çıkması üzerinde görevinden istifa eden Şen vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

2 dönem ilçe Başkanı olarak ilçeye hizmet eden Mehmet Ali Şen bu hizmeti Belediye Başkanı olarak sürdürmek istediğini söyledi.

Gönül vermedikçe gönüllere girilmeyeceğine dikkat çeken Şen, “ Seçim çalışmalarımızı halkımızın teveccühü ile sürdürüyoruz. Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi ve destek ile karşılaşıyor. Başkan olmamız takdirde yapacağımız çalışmalarla ilçemiz kazanacak.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.