Şen, “Ayrıştırıcı Değil, Birleştirici Olacağız”

POLİTİKA 09.12.2018 - 11:23, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Şen, “Ayrıştırıcı Değil, Birleştirici Olacağız”

Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan aday adayı Mehmet Ali Şen, “2001 yılından bu yana Ak Parti teşkilatının içindeyim, kurucu üyelikle başlayan bu serüvende halkımızı yakından tanıyoruz, halkımızla iç içeyiz ve bütün mahallelerimizi, sokaklarımızı karış karış biliyorum.” Dedi.

Belediye Başkan aday adayı olmasıyla birlikte ilçe kamuoyunda olumlu bir havanın oluştuğuna dikkat çeken Şen, “Biz memleketimizde nelerin yapılması gerektiğini, nelerle ilçemizin kalkınması gerektiğini iyi biliyoruz. Bu ilçemizde gitmediğimiz sokağımız kalmamış, uğramadığımız taziye, düğün gibi toplantı yerleri kalmamış, bugüne kadar halkımızla iç içe yaşadık. Bunun sonucu olaraktan halkımızdan gelen olumlu değerlendirmeler neticesinde Ak Partiden aday adaylığımız gündeme geldi ve biz bunun için de ilçe başkanlığından istifa ederek aday adayı olarak sahalara çıktık.”diye konuştu. “Gönüllere köprü kuracağız” Yapacakları projeleri halk ile istişareler sonucu yapacaklarını kaydeden Mehmet Ali Şen konuşmasını şöyle sürdürdü, “İlçemiz için çok güzel projelerimiz var ama bu projelerimizi yansıtmadan önce biz halkımızla tekrardan bir araya gelip projeler üzerinde olumlu olumsuz yönlerini konuşarak, projelerimizi beraber hazırlama niyetindeyiz. Olacak olan her projemizin uygulanır duruma getirilmesiyle ilgili halkımız ve esnaflarımızdan görüş alışverişimde yapacağız. Bunun neticesinde de projemizi gerçekleştireceğiz. Türkoğlu’nu en büyük sorunu insanlarını ötekileştirilmiş olmasından kaynaklı siyasete bir soğuk davranma şekli var. İnşallah biz bu göreve gelirsek, bu aradaki kopukluğu kapatmak birinci hedefimiz olacak. İnsanların kalplerine ve gönüllerine dokunmak olacak. Biz bunu yaparsak zaten birçok şeyi kazanmış olacağız ve bu ilçeyi biz halkımızla beraber yöneteceğiz. Biz tevazu ve hoş görüyü 5 yıl boyunca yaptık, bunun fazlasını da yapmaya gayret göstereceğiz. Bizim önceliğimiz halkımızın gölünü almak olacak. Neden çünkü yapılan icraatları halkımız görmüyor o yüzden önceliğimiz halkın gönlünü almak olacak. Ve göreve geldiğimizde ilk işimiz önü kapatılan Orçan yolunu açmak olacak.”
Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan aday adayı Mehmet Ali Şen, “2001 yılından bu yana Ak Parti teşkilatının içindeyim, kurucu üyelikle başlayan bu serüvende halkımızı yakından tanıyoruz, halkımızla iç içeyiz ve bütün mahallelerimizi, sokaklarımızı karış karış biliyorum.” Dedi.

Belediye Başkan aday adayı olmasıyla birlikte ilçe kamuoyunda olumlu bir havanın oluştuğuna dikkat çeken Şen, “Biz memleketimizde nelerin yapılması gerektiğini, nelerle ilçemizin kalkınması gerektiğini iyi biliyoruz. Bu ilçemizde gitmediğimiz sokağımız kalmamış, uğramadığımız taziye, düğün gibi toplantı yerleri kalmamış, bugüne kadar halkımızla iç içe yaşadık. Bunun sonucu olaraktan halkımızdan gelen olumlu değerlendirmeler neticesinde Ak Partiden aday adaylığımız gündeme geldi ve biz bunun için de ilçe başkanlığından istifa ederek aday adayı olarak sahalara çıktık.”diye konuştu.

“Gönüllere köprü kuracağız”

Yapacakları projeleri halk ile istişareler sonucu yapacaklarını kaydeden Mehmet Ali Şen konuşmasını şöyle sürdürdü, “İlçemiz için çok güzel projelerimiz var ama bu projelerimizi yansıtmadan önce biz halkımızla tekrardan bir araya gelip projeler üzerinde olumlu olumsuz yönlerini konuşarak, projelerimizi beraber hazırlama niyetindeyiz. Olacak olan her projemizin uygulanır duruma getirilmesiyle ilgili halkımız ve esnaflarımızdan görüş alışverişimde yapacağız. Bunun neticesinde de projemizi gerçekleştireceğiz. Türkoğlu’nu en büyük sorunu insanlarını ötekileştirilmiş olmasından kaynaklı siyasete bir soğuk davranma şekli var. İnşallah biz bu göreve gelirsek, bu aradaki kopukluğu kapatmak birinci hedefimiz olacak. İnsanların kalplerine ve gönüllerine dokunmak olacak. Biz bunu yaparsak zaten birçok şeyi kazanmış olacağız ve bu ilçeyi biz halkımızla beraber yöneteceğiz. Biz tevazu ve hoş görüyü 5 yıl boyunca yaptık, bunun fazlasını da yapmaya gayret göstereceğiz. Bizim önceliğimiz halkımızın gölünü almak olacak. Neden çünkü yapılan icraatları halkımız görmüyor o yüzden önceliğimiz halkın gönlünü almak olacak. Ve göreve geldiğimizde ilk işimiz önü kapatılan Orçan yolunu açmak olacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.