Seksenler Dizisiyle İlgili Yeni Gelişme Var!

DİZİ - FİLM 23.06.2019 - 12:52, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Seksenler Dizisiyle İlgili Yeni Gelişme Var!

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve bir süre önce final yapan Seksenler dizisi yeniden ekrana dönüyor!

Yapımcı Birol Güven, bir süre önce dizinin bittiği yerden devam edeceği kararını açıklamıştı. Diziyi takip edenleri sevindiren bu haber sonrasındaki gelişmeler merak ediliyordu. Kimi oyuncuların başka dizilerde oynuyor olması nedeniyle kadronun eski haliyle ekrana gelip gelmeyeceği merak konusuydu. Milliyet Gazetesi Yazarı Ali Eyüboğlu, köşesinde bu konuyu ele aldı. Birol Güven’in büyük oranda başka dizilerde oynayanların da dahil olmasıyla kadroyu tamamladığını ifade ediyor yazısında.  
TRT1 ekranlarında yayınlanan ve bir süre önce final yapan Seksenler dizisi yeniden ekrana dönüyor!

Yapımcı Birol Güven, bir süre önce dizinin bittiği yerden devam edeceği kararını açıklamıştı. Diziyi takip edenleri sevindiren bu haber sonrasındaki gelişmeler merak ediliyordu.
Kimi oyuncuların başka dizilerde oynuyor olması nedeniyle kadronun eski haliyle ekrana gelip gelmeyeceği merak konusuydu.
Milliyet Gazetesi Yazarı Ali Eyüboğlu, köşesinde bu konuyu ele aldı. Birol Güven’in büyük oranda başka dizilerde oynayanların da dahil olmasıyla kadroyu tamamladığını ifade ediyor yazısında.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.