Şehrin popüler güzellik adresi: Elide Estetik & Güzellik Merkezi!

Mekanlar 06.01.2021 - 21:47, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Şehrin popüler güzellik adresi: Elide Estetik & Güzellik Merkezi!

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Elide Estetik & Güzellik Merkezi kısa sürede şehrin en popüler estetik & güzellik merkezleri arasına girmeyi başardı.

Elide Estetik & Güzellik Merkezi işletmecisi estetisyen Elif Renkliçiçek Oruçlar, yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Oruçlar, “Kaliteden ödün vermeden modern teknoloji ile üretilmiş cihazlar ve en ünlü kozmetik markalarıyla kişisel bakımına ve güzelliğine düşkün bay ve bayanlara hizmet sunuyoruz.   İşlem yapmadan önce danışanlarımızın sağlığını düşünüyoruz. Kendilerine uygun ve en iyi sonuç alabileceğimiz işlemleri uyguluyoruz. Danışanlarımızın merkezimizden mutlu ayrılmaları bizlerin en büyük sevincidir.”dedi. “20 çeşit cilt bakımı yapıyoruz” Güzellik merkezinde 20 çeşit cilt bakımı yaptıklarını belirten Elif Renkliçiçek Oruçlar şunları söyledi: “Merkezimizde farklı iki adet lazer epilasyon cihazımız var. Lazer epilasyon kişisel bakımda insanlar için büyük rahatlı ve vazgeçilmez hale geldi. Merkezimizde bölgesel incelme işlemi de yapılıyor. Bunun için de yine modern teknoloji ile üretilmiş 4 ayrı cihazımız var.   Aynı zamanda akne, kırışıklık, leke, anti aging olmak üzere 20 çeşit cilt bakımı yapılmaktadır. Kadınların güzelliğine güzellik katan kirp lifting işlemi de yapmaktayız. Şüphesiz insanın en güzel giysisi cildidir. Ancak güzel olduğu kadar hassastır da. Bakımına özen göstermek ve vitaminlerle canlılığını tazeliğini korumak gerek. Hepimiz yaş aldıkça genç kalmayı isteriz. Ancak bunun için uzman kişileri seçmemiz çok önemli. Bu konuda da iddialıyız. Güzelliğine düşkün herkesi merkezimize davet ediyoruz, işlem yaptırmaları şart değil, çayımızı içsinler, sohbet edelim, tavsiyelerde bulunalım.”  
Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Elide Estetik & Güzellik Merkezi kısa sürede şehrin en popüler estetik & güzellik merkezleri arasına girmeyi başardı.

Elide Estetik & Güzellik Merkezi işletmecisi estetisyen Elif Renkliçiçek Oruçlar, yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Oruçlar, “Kaliteden ödün vermeden modern teknoloji ile üretilmiş cihazlar ve en ünlü kozmetik markalarıyla kişisel bakımına ve güzelliğine düşkün bay ve bayanlara hizmet sunuyoruz.

 

İşlem yapmadan önce danışanlarımızın sağlığını düşünüyoruz. Kendilerine uygun ve en iyi sonuç alabileceğimiz işlemleri uyguluyoruz. Danışanlarımızın merkezimizden mutlu ayrılmaları bizlerin en büyük sevincidir.”dedi.


“20 çeşit cilt bakımı yapıyoruz”


Güzellik merkezinde 20 çeşit cilt bakımı yaptıklarını belirten Elif Renkliçiçek Oruçlar şunları söyledi: “Merkezimizde farklı iki adet lazer epilasyon cihazımız var. Lazer epilasyon kişisel bakımda insanlar için büyük rahatlı ve vazgeçilmez hale geldi. Merkezimizde bölgesel incelme işlemi de yapılıyor. Bunun için de yine modern teknoloji ile üretilmiş 4 ayrı cihazımız var.

 

Aynı zamanda akne, kırışıklık, leke, anti aging olmak üzere 20 çeşit cilt bakımı yapılmaktadır. Kadınların güzelliğine güzellik katan kirp lifting işlemi de yapmaktayız. Şüphesiz insanın en güzel giysisi cildidir. Ancak güzel olduğu kadar hassastır da. Bakımına özen göstermek ve vitaminlerle canlılığını tazeliğini korumak gerek. Hepimiz yaş aldıkça genç kalmayı isteriz. Ancak bunun için uzman kişileri seçmemiz çok önemli. Bu konuda da iddialıyız. Güzelliğine düşkün herkesi merkezimize davet ediyoruz, işlem yaptırmaları şart değil, çayımızı içsinler, sohbet edelim, tavsiyelerde bulunalım.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.