Şehirdeki O Firma İfşa Edildi!

GÜNDEM 13.10.2019 - 14:38, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Şehirdeki O Firma İfşa Edildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan listeye göre Kahramanmaraş'tan da Firmalar var. Bakanlık listeyi kendi web sitesinde herkesin ulaşabileceği şeklinde yayınladı.

Ezmeci Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti ne ait Akifoğlu Şekerleme markalı Fıstık Ezmesi ürünlerinde boya/gıda boyası bulunduğu belirlendi.    Aynı listede Kahramanmaraş Keskes Döner'de et dönerde Kanatlı Eti tespit edildiği açıklandı.    Küçük Konak Lokantası Org. Turizm Gıda Tem. Paz. San. Tic. Ltd. Şti nde et dönerde Kanatlı Eti tespit edildiği açıklandı.     Öz Dürümcübaşı'nda Et Kıyma Döner'de Kanatlı Eti tespit edildiği açıklandı.     Öztuğ Ocakbaşı'nda Et dönerde Kanatlı Eti ve Sakadat Tespiti Yağmur Et Tanzim (Kamet) Kırmızı Parça Et'de Kanatlı Eti Tespiti yapıldı.   Aksu Çırçır Prese Yağ iplik Tar.Hayv.Gıda San.ve Tic.ltd.Şti.ne ait Dalsu marka ayçiçek yağlarında (Yağ asitleri kompozisyonu, sterol kompozisyonu (ayçiçek yağından başka tohum yağları tespiti)   Bakanlığın internet sitesinde yer alan duyuruda, taklit ve tağşiş yaptığı belirlenen işletmeler ve ürünlerinin parti numaraları ilan edildi.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan listeye göre Kahramanmaraş'tan da Firmalar var. Bakanlık listeyi kendi web sitesinde herkesin ulaşabileceği şeklinde yayınladı.

Ezmeci Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti ne ait Akifoğlu Şekerleme markalı Fıstık Ezmesi ürünlerinde boya/gıda boyası bulunduğu belirlendi.

 

 Aynı listede Kahramanmaraş Keskes Döner'de et dönerde Kanatlı Eti tespit edildiği açıklandı. 

 

Küçük Konak Lokantası Org. Turizm Gıda Tem. Paz. San. Tic. Ltd. Şti nde et dönerde Kanatlı Eti tespit edildiği açıklandı. 

 

 Öz Dürümcübaşı'nda Et Kıyma Döner'de Kanatlı Eti tespit edildiği açıklandı. 

 

 Öztuğ Ocakbaşı'nda Et dönerde Kanatlı Eti ve Sakadat Tespiti Yağmur Et Tanzim (Kamet) Kırmızı Parça Et'de Kanatlı Eti Tespiti yapıldı.

 

Aksu Çırçır Prese Yağ iplik Tar.Hayv.Gıda San.ve Tic.ltd.Şti.ne ait Dalsu marka ayçiçek yağlarında (Yağ asitleri kompozisyonu, sterol kompozisyonu (ayçiçek yağından başka tohum yağları tespiti)   Bakanlığın internet sitesinde yer alan duyuruda, taklit ve tağşiş yaptığı belirlenen işletmeler ve ürünlerinin parti numaraları ilan edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.