Şehir Hastanesi en az KPSS 70 puan şartıyla personel alınacak!

SAĞLIK 16.11.2022 - 22:19, Güncelleme: 20.11.2022 - 21:48
 

Şehir Hastanesi en az KPSS 70 puan şartıyla personel alınacak!

Artvin Şehir Hastanesi personel alımı başladı. Başvurular 28 Kasım tarihine kadar devam edecek. KPSS’den en az 70 puan şartı aranıyor.

İlan Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlandı. Buna göre 4/B sözleşmeli personel olarak alım yapılacak. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar arasından çalıştırılmak üzere büro personeli alımı yapılacak. İşte şartlar: T.C. vatandaşı olmak 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 40. ve 41. Maddelerinde belirtilen yaş ve öğrenim şartlarını da taşıyor olmak Kamu haklarından mahrum bulunmuyor olmak TCK 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa dahi kasıtlı olarak işlenmiş bir suç neticesinde 1 yıl ve daha uzun süre hapis cezası almamış olmak 4 yıllık Lisans eğimi veren üniversitelerin Ziraat Fakültesini bitirmiş olmak ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılmış Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş ve KPSS-P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak İlan başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak Belgelendirilmesi şartıyla arıcılık alanında asgari 3 yıl denetim kazanmış olmak Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış Bilgisayar İşletmenliği sertifikası almış olmak Arılarda Yapay Tohumlama Eğitimi, Ana Arı Yetiştiriciliği Eğitimi, Polen ve Propolis Üretimi Eğitimi ve MEB’den onaylı Arı Yetiştiriciliği sertifikasına sahip olmak Erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin olamaması Çalışmaya engel olabilecek fiziksel ve zihinsel rahatsızlığı olmamak. Daha önce görev yapılmış herhangi bir kamu kurumunda ihraç edilmemiş olmak. Sosyal Güvenlik Kurumlarının sağladığı emeklilik veya yaşlılık gelirini almıyor olmak. Arşiv Araştırması ve Güvenlik Soruşturması neticesinde olumsuz durumu bulunmamak.
Artvin Şehir Hastanesi personel alımı başladı. Başvurular 28 Kasım tarihine kadar devam edecek. KPSS’den en az 70 puan şartı aranıyor.

İlan Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlandı. Buna göre 4/B sözleşmeli personel olarak alım yapılacak. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar arasından çalıştırılmak üzere büro personeli alımı yapılacak.

İşte şartlar:

T.C. vatandaşı olmak

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 40. ve 41. Maddelerinde belirtilen yaş ve öğrenim şartlarını da taşıyor olmak

Kamu haklarından mahrum bulunmuyor olmak

TCK 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa dahi kasıtlı olarak işlenmiş bir suç neticesinde 1 yıl ve daha uzun süre hapis cezası almamış olmak

4 yıllık Lisans eğimi veren üniversitelerin Ziraat Fakültesini bitirmiş olmak
ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılmış Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş ve KPSS-P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak

İlan başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak

Belgelendirilmesi şartıyla arıcılık alanında asgari 3 yıl denetim kazanmış olmak

Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış Bilgisayar İşletmenliği sertifikası almış olmak

Arılarda Yapay Tohumlama Eğitimi, Ana Arı Yetiştiriciliği Eğitimi, Polen ve Propolis Üretimi Eğitimi ve MEB’den onaylı Arı Yetiştiriciliği sertifikasına sahip olmak

Erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin olamaması

Çalışmaya engel olabilecek fiziksel ve zihinsel rahatsızlığı olmamak.

Daha önce görev yapılmış herhangi bir kamu kurumunda ihraç edilmemiş olmak.

Sosyal Güvenlik Kurumlarının sağladığı emeklilik veya yaşlılık gelirini almıyor olmak.

Arşiv Araştırması ve Güvenlik Soruşturması neticesinde olumsuz durumu bulunmamak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.