Şehidimiz var!

GÜNDEM 13.10.2022 - 00:15, Güncelleme: 13.10.2022 - 00:15
 

Şehidimiz var!

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristler tarafından yerleştirilen EYP patladı. Hain saldırı sonrasında yararlanan Uzman Çavuş İbrahim Han şehit düştü.

MSB, konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Bakanlık, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, İstihkam Uzman Çavuş İbrahim Han’ın EYP patlaması sonucu şehit olduğunu duyurdu. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da yayımladığı taziye mesajında, “Kahraman şehidimize, şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.” ifadelerini kullandı.  
Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristler tarafından yerleştirilen EYP patladı. Hain saldırı sonrasında yararlanan Uzman Çavuş İbrahim Han şehit düştü.

MSB, konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Bakanlık, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, İstihkam Uzman Çavuş İbrahim Han’ın EYP patlaması sonucu şehit olduğunu duyurdu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da yayımladığı taziye mesajında, “Kahraman şehidimize, şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.