“Seçimler Bitti, Artık Ekonomiye Bakmamız Lazım”

EKONOMİ 12.04.2019 - 15:17, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

“Seçimler Bitti, Artık Ekonomiye Bakmamız Lazım”

MÜSAİD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, “Yerel seçimler bitti, artık iş dünyası olarak artık önümüze bakmamız lazım. Yatırımlarımıza hız kesmeden devam etmemiz gerekiyor. Burada kimse oturmayla hiçbir şey yapamaz.”dedi.

Başkan Kervancıoğlu, yerel seçimler sonrası şehir ekonomisini değerlendirdi. “Oturup Beklemeyle Hiçbir şey Olmaz” Herkesin şehir için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığının vurgulayan Sami Kervancıoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Her zaman dediğim gibi Türkiye’de güzel bir seçim geçirdik, seçim heyecanı da güzel geçti ve yüzde 80 üzerinde katılım oldu. Tabi ki burada Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimiz güzel bir sonuç gösterdiler. Mazbatalarını alan başkanlarımıza hayırlı uğurlu olsun diliyorum. İnşallah bundan sonraki hepimizin derdi halkımıza ne hizmet yapabiliriz olması gerekiyor. Kahramanmaraş’a hizmet için başkanlarımızın heyecanını fazlasıyla görüyoruz. Büyükşehir Belediye başkanı Hayrettin Güngör’ün açıklamasında şunu gördük, sözleri şu şekildeydi  ‘’ ben bir hafta içerisinde kabulleri yapacağım ondan sonra hızlı bir şekilde projelerimizi faaliyete geçireceğiz’’ dedi. Bu şu demektir Kahramanmaraş için ne yapılır ne yapabiliriz onun peşindeler. Bizde iş dünyası olarak artık önümüze bakmamız lazım, yatımlarımıza hız kesmeden devam etmemiz gerekiyor. Burada beklemeyle oturmayla hiçbir şey olmaz.” “Gıda organize sanayinin önemi büyük”  Şehre yapılacak Gıda Organize Sanayi hakkında da konuşan Başkan Kervancıoğlu şunları söyledi: “Geçtiğimiz günlerde Berat Albayrak beyin bir paket açıklaması oldu. Bizde bunu gerçekten çok iyi bulduk. Bu paketin Türkiye ekonomisine çok faydası olacağını düşünüyoruz. Biz hiçbir zaman devletimizden umudumuzu kesmedik ve yitirmedik. Biz iş dünyası olaraktan devletimizin arkasında olmamız gerekiyor. Çünkü başka bir Türkiye yok başka bir devlet yok. Bizim iş dünyası olarak devletimize sahip çıkacağız. Ben inanıyorum ki bundan sonra büyük bir sıçrama olacağına düşünüyorum. Çünkü bunu belirtileri bir haftadan beri görülmeye başladı.  Şehrimizde Gıda organize sanayisi olaraktan sunduğumuz projeyi bakanımız Berat Albayrak ve valimiz bu konunun üstünde çok durdu. Kılılı Mahallesinde 110 dönüm bir yer tahsis edilmişti. Tabi ki orada bizler ne yapacağız, birincisi dondurma üretimi ikincisi biber imalatı ve üçüncüsü tahrana imalatı yapılacak. Biz şuan orayla ilgili ne gerekse alt yapı olsun biz istişare içindeyiz.”
MÜSAİD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, “Yerel seçimler bitti, artık iş dünyası olarak artık önümüze bakmamız lazım. Yatırımlarımıza hız kesmeden devam etmemiz gerekiyor. Burada kimse oturmayla hiçbir şey yapamaz.”dedi.

Başkan Kervancıoğlu, yerel seçimler sonrası şehir ekonomisini değerlendirdi.

“Oturup Beklemeyle Hiçbir şey Olmaz”

Herkesin şehir için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığının vurgulayan Sami Kervancıoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Her zaman dediğim gibi Türkiye’de güzel bir seçim geçirdik, seçim heyecanı da güzel geçti ve yüzde 80 üzerinde katılım oldu. Tabi ki burada Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimiz güzel bir sonuç gösterdiler. Mazbatalarını alan başkanlarımıza hayırlı uğurlu olsun diliyorum. İnşallah bundan sonraki hepimizin derdi halkımıza ne hizmet yapabiliriz olması gerekiyor. Kahramanmaraş’a hizmet için başkanlarımızın heyecanını fazlasıyla görüyoruz. Büyükşehir Belediye başkanı Hayrettin Güngör’ün açıklamasında şunu gördük, sözleri şu şekildeydi  ‘’ ben bir hafta içerisinde kabulleri yapacağım ondan sonra hızlı bir şekilde projelerimizi faaliyete geçireceğiz’’ dedi. Bu şu demektir Kahramanmaraş için ne yapılır ne yapabiliriz onun peşindeler. Bizde iş dünyası olarak artık önümüze bakmamız lazım, yatımlarımıza hız kesmeden devam etmemiz gerekiyor. Burada beklemeyle oturmayla hiçbir şey olmaz.”

“Gıda organize sanayinin önemi büyük”

 Şehre yapılacak Gıda Organize Sanayi hakkında da konuşan Başkan Kervancıoğlu şunları söyledi: “Geçtiğimiz günlerde Berat Albayrak beyin bir paket açıklaması oldu. Bizde bunu gerçekten çok iyi bulduk. Bu paketin Türkiye ekonomisine çok faydası olacağını düşünüyoruz. Biz hiçbir zaman devletimizden umudumuzu kesmedik ve yitirmedik. Biz iş dünyası olaraktan devletimizin arkasında olmamız gerekiyor. Çünkü başka bir Türkiye yok başka bir devlet yok. Bizim iş dünyası olarak devletimize sahip çıkacağız. Ben inanıyorum ki bundan sonra büyük bir sıçrama olacağına düşünüyorum. Çünkü bunu belirtileri bir haftadan beri görülmeye başladı.  Şehrimizde Gıda organize sanayisi olaraktan sunduğumuz projeyi bakanımız Berat Albayrak ve valimiz bu konunun üstünde çok durdu. Kılılı Mahallesinde 110 dönüm bir yer tahsis edilmişti. Tabi ki orada bizler ne yapacağız, birincisi dondurma üretimi ikincisi biber imalatı ve üçüncüsü tahrana imalatı yapılacak. Biz şuan orayla ilgili ne gerekse alt yapı olsun biz istişare içindeyiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.