Saygısızlık açıklamasına Okan Buruk cevap var!

SPOR 11.12.2023 - 21:29, Güncelleme: 13.12.2023 - 19:44
 

Saygısızlık açıklamasına Okan Buruk cevap var!

Okan Buruk, Kopenhag Teknik Direktörü Jacop Neestrup 'Bize saygısızlık yaptı' açıklamasını yanıtladı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Kopenhag deplasmanından önce Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.  Galatasaray'ın hocası Okan Buruk, Kopenhag Teknik Direktörü Jacop Neestrup'un "Okan Buruk, bence saygısızlık yaptı. Biz, Bayern Münih maçında mücadele ettik. Bana, oyuncularımıza ve verdiğimiz mücadeleye çok büyük saygısızlık olduğu için ben bu açıklamaya olumlu bakmıyorum" sözlerine de şu şekilde cevap verdi: "Biraz 90'lı yıllara gidiyorum bunları görünce, o zaman bunlar kullanılırdı takımı motive etmek için. Benim Kopenhag takımına karşı bir saygısızlığım olduğunu düşünmüyorum. Aksine onların grupta her takımı yenebileceklerini söyleyen benim. Benim açıklamamda Bayern'in bir seviye altta oynadığını söylemiştim. Kopenhag, çok beğendiğim ve mücadele gücü yüksek bir takım."  
Okan Buruk, Kopenhag Teknik Direktörü Jacop Neestrup 'Bize saygısızlık yaptı' açıklamasını yanıtladı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Kopenhag deplasmanından önce Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray'ın hocası Okan Buruk, Kopenhag Teknik Direktörü Jacop Neestrup'un "Okan Buruk, bence saygısızlık yaptı. Biz, Bayern Münih maçında mücadele ettik. Bana, oyuncularımıza ve verdiğimiz mücadeleye çok büyük saygısızlık olduğu için ben bu açıklamaya olumlu bakmıyorum" sözlerine de şu şekilde cevap verdi:

"Biraz 90'lı yıllara gidiyorum bunları görünce, o zaman bunlar kullanılırdı takımı motive etmek için. Benim Kopenhag takımına karşı bir saygısızlığım olduğunu düşünmüyorum.

Aksine onların grupta her takımı yenebileceklerini söyleyen benim. Benim açıklamamda Bayern'in bir seviye altta oynadığını söylemiştim. Kopenhag, çok beğendiğim ve mücadele gücü yüksek bir takım."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.