Satıcı’dan Mahallere Teşekkür Ziyareti!

POLİTİKA 15.04.2019 - 15:56, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Satıcı’dan Mahallere Teşekkür Ziyareti!

MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı 31 Mart Yerel Seçimlerinin bitiminin hemen ertesinde Dulkadiroğlu İlçesinde vatandaşları ziyaretlerine devam ediyor.

İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı önderliğine MHP Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetimi, Yeni seçilen Muhtarlara hayırlı olsun ziyaretlerine başladı. İlçe başkanı Satıcı şunları söyledi:“ Seçim sürecinde seçmenlerimize “seçime kadar gardaş, seçimden sonra vatandaş devrini bitireceğiz.” Sözü vermiştik. Seçim sonrasında da hiç ara vermeden vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bu süreçte göreve yeni başlayan muhtarlarımıza Hayırlı Olsun Ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerde muhtarlarımıza ahşap oymadan yapılan Besmele Tablosu ve “kahve bizden hatırı muhtarlarımızdan” diyerek Türk Kahvesi ikramı yapıyoruz. Dulkadiroğlu İlçemizde 103 Mahallemiz var. Seçim sonrasında şuana kadar 23 mahallemizi ziyaret ettik. Allah izin verirse Dulkadiroğlu İlçemizde önümüzdeki süreçte Ayak Basmadık Yer Bırakmayacağız.”
MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı 31 Mart Yerel Seçimlerinin bitiminin hemen ertesinde Dulkadiroğlu İlçesinde vatandaşları ziyaretlerine devam ediyor.

İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı önderliğine MHP Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetimi, Yeni seçilen Muhtarlara hayırlı olsun ziyaretlerine başladı.

İlçe başkanı Satıcı şunları söyledi:“ Seçim sürecinde seçmenlerimize “seçime kadar gardaş, seçimden sonra vatandaş devrini bitireceğiz.” Sözü vermiştik. Seçim sonrasında da hiç ara vermeden vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bu süreçte göreve yeni başlayan muhtarlarımıza Hayırlı Olsun Ziyaretleri gerçekleştiriyoruz.

Bu ziyaretlerde muhtarlarımıza ahşap oymadan yapılan Besmele Tablosu ve “kahve bizden hatırı muhtarlarımızdan” diyerek Türk Kahvesi ikramı yapıyoruz. Dulkadiroğlu İlçemizde 103 Mahallemiz var. Seçim sonrasında şuana kadar 23 mahallemizi ziyaret ettik. Allah izin verirse Dulkadiroğlu İlçemizde önümüzdeki süreçte Ayak Basmadık Yer Bırakmayacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.