Sarıgerme hakkında bilmeniz gerekenler!

Mekanlar 22.08.2022 - 19:53, Güncelleme: 22.08.2022 - 19:53
 

Sarıgerme hakkında bilmeniz gerekenler!

Yazın tadına doyulmayan Sarıgerme'de kışın da hiç üşümüyorsunuz.

Yazın tadına doyulmayan Sarıgerme'de kışın da hiç üşümüyorsunuz. Deniz suyu erken ısınıp geç soğuduğu için denizin tadını uzun süre çıkarabiliyorsunuz. Bahar aylarında sokakları portakal kokan bu şirin köyün mottosu ‘sakinlik'. Küçük çarşısını 10 dakikada turlayıp bitirebiliyor, dilerseniz pansiyon, apart ve Sarıgerme Otellerinden birinde konaklayabiliyorsunuz. Sarıgerme'nin yerli halkı kıyıdan yaklaşık 1 km içeride olan Osmaniye Köyü'nde oturuyor. Akşam eğlenmek istiyorsanız komşu beldelere kolayca ulaşabiliyorsunuz. Sarıgerme Nerede? Güney Ege'de, Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı bir köy olan Sarıgerme, Dalaman Havalimanı'na araçla 20 dakika uzaklıkta. Fethiye, Göcek, Ortaca ve Dalaman'ı içine alan tatil rotalarına Sarıgerme'yi de ekleyebilir, ya da Sarıgerme Otellerinde birinde konaklayıp günübirlik çevre gezileri düzenleyebilirsiniz.  
Yazın tadına doyulmayan Sarıgerme'de kışın da hiç üşümüyorsunuz.

Yazın tadına doyulmayan Sarıgerme'de kışın da hiç üşümüyorsunuz.

Deniz suyu erken ısınıp geç soğuduğu için denizin tadını uzun süre çıkarabiliyorsunuz. Bahar aylarında sokakları portakal kokan bu şirin köyün mottosu ‘sakinlik'. Küçük çarşısını 10 dakikada turlayıp bitirebiliyor, dilerseniz pansiyon, apart ve Sarıgerme Otellerinden birinde konaklayabiliyorsunuz. Sarıgerme'nin yerli halkı kıyıdan yaklaşık 1 km içeride olan Osmaniye Köyü'nde oturuyor. Akşam eğlenmek istiyorsanız komşu beldelere kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Sarıgerme Nerede?

Güney Ege'de, Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı bir köy olan Sarıgerme, Dalaman Havalimanı'na araçla 20 dakika uzaklıkta. Fethiye, Göcek, Ortaca ve Dalaman'ı içine alan tatil rotalarına Sarıgerme'yi de ekleyebilir, ya da Sarıgerme Otellerinde birinde konaklayıp günübirlik çevre gezileri düzenleyebilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.