Sarı kanarya Şampiyonluk yolunda Adana engeline takıldı!

SPOR 02.02.2023 - 22:51, Güncelleme: 03.02.2023 - 18:55
 

Sarı kanarya Şampiyonluk yolunda Adana engeline takıldı!

Fenerbahçe, Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 bitti. Bu sonuçla Sarı kanarya Şampiyonluk ağır yara aldı.

Süper Lig'in 22. Haftasında Adana Demirspor ile Fenerbahçe karşılaştı. Galatasaray’ın ardından zirve yarışı veren sarı-lacivertliler sahadan 1 puanla ayrılırken liderle arasındaki puan farkı 6'ya yükseldi. Goller 84. dakikada Ndiaye’den ve 88. dakikada Enner Valencia’den geldi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, karşılaşmanın ardından kırmızı kart gördü. Hakem Ali Palabıyık, tecrübeli teknik adama itirazları sonucunda kırmızı kart gösterdi.Sarı-lacivertliler, 23. haftada Arabam.com Konyaspor ile karşılaşacak.  
Fenerbahçe, Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 bitti. Bu sonuçla Sarı kanarya Şampiyonluk ağır yara aldı.

Süper Lig'in 22. Haftasında Adana Demirspor ile Fenerbahçe karşılaştı. Galatasaray’ın ardından zirve yarışı veren sarı-lacivertliler sahadan 1 puanla ayrılırken liderle arasındaki puan farkı 6'ya yükseldi.

Goller 84. dakikada Ndiaye’den ve 88. dakikada Enner Valencia’den geldi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, karşılaşmanın ardından kırmızı kart gördü.

Hakem Ali Palabıyık, tecrübeli teknik adama itirazları sonucunda kırmızı kart gösterdi.Sarı-lacivertliler, 23. haftada Arabam.com Konyaspor ile karşılaşacak.

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.