Şampiyon öğrenciler Aydoğan’ı a ziyaret etti!

SPOR 14.02.2020 - 16:40, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Şampiyon öğrenciler Aydoğan’ı a ziyaret etti!

Wushu-Kung Fu, Türkiye Şampiyonasında şampiyon olan öğrenciler Türkoğlu ilçe milli eğitim müdürü Adem Aydoğan’ı ziyaret etti.

“Öğrencilerimizi gönülden kutluyoruz” Ziyarette konuşan milli eğitim müdürü Aydoğan, “Turgut Reis Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerimizden Nisa Nur Oğul, Antalya'da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında  Wushu-Kung fu branşında şampiyon olarak bizleri gururlandırmıştır. Nisa Nur önümüzdeki aylarda Bulgaristan'da düzenlenecek olan Wushu Kung fu Avrupa Şampiyonasında hem ülkemizi hem de Türkoğlu ilçemizi temsil edecektir.   Yine aynı okulumuzdan aynı branşta, öğrencimiz Yusuf Çiçek Türkiye 2. olmuş, Balkan Şampiyonasında da Balkan 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor Okul müdürü Baran Baykal, Beden Eğitimi öğretmenimiz Mücahit Yakar ve Wushu antrenörü Hacı Ahmet  Demir e emekleri için teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.
Wushu-Kung Fu, Türkiye Şampiyonasında şampiyon olan öğrenciler Türkoğlu ilçe milli eğitim müdürü Adem Aydoğan’ı ziyaret etti.

“Öğrencilerimizi gönülden kutluyoruz”

Ziyarette konuşan milli eğitim müdürü Aydoğan, “Turgut Reis Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerimizden Nisa Nur Oğul, Antalya'da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında  Wushu-Kung fu branşında şampiyon olarak bizleri gururlandırmıştır. Nisa Nur önümüzdeki aylarda Bulgaristan'da düzenlenecek olan Wushu Kung fu Avrupa Şampiyonasında hem ülkemizi hem de Türkoğlu ilçemizi temsil edecektir.

 

Yine aynı okulumuzdan aynı branşta, öğrencimiz Yusuf Çiçek Türkiye 2. olmuş, Balkan Şampiyonasında da Balkan 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor Okul müdürü Baran Baykal, Beden Eğitimi öğretmenimiz Mücahit Yakar ve Wushu antrenörü Hacı Ahmet  Demir e emekleri için teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.