Şairler Tepesi’ndeki o bahçelerin ismi Mihriban ve Mona Roza olacak!

SEYAHAT - KİTAP 08.11.2022 - 21:30, Güncelleme: 08.11.2022 - 21:30
 

Şairler Tepesi’ndeki o bahçelerin ismi Mihriban ve Mona Roza olacak!

Güngör, “Tesisimiz Sezai ve Abdurrahim Karakoç’un şiirlerinin isimlerini taşıyacak. Birinin ismi Bahçe Mihriban, diğerinin ise Bahçe Mona Roza olacak” dedi.

Güngör, “Çay bahçelerimizin ismi Sezai Karakoç ve Abdurrahim Karakoç’un şiirlerinin isimlerini taşıyacak. Birinin ismi Bahçe Mihriban, diğerinin ise Bahçe Mona Roza olacak” dedi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Şairler Tepesi’nde düzenlenen programda AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.  Programda konuşan başkan Güngör, “Şairler Tepesi adıyla markalaşacak tesis, Kahramanmaraş’ımızın şiir ve edebiyatın başkenti kimliğinden de izler taşıyor. Tesisimizde hizmet verecek olan yeni restoran alanımızın adını Ahir Sofrası olarak belirledik. Çay bahçeleri ise Sezai Karakoç ve Abdurrahim Karakoç’un şiirlerinin isimlerini taşıyacak. Birinin ismi Bahçe Mihriban, diğerinin ise Bahçe Mona Roza olacak. Kahramanmaraş’ımıza çok yakışacak bir tesisi hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Teras Kafe olarak bilinen ve Şairler Tepesi ismiyle markalaşacak olan tesisimizde çok kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdik. Altyapıdan ulaşıma, servis birimlerinden sosyal donatılarına kadar tesisin tüm birimlerini baştan sona yeniledik.” İfadelerine yer verdi.  fisiltihaber.com.tr 
Güngör, “Tesisimiz Sezai ve Abdurrahim Karakoç’un şiirlerinin isimlerini taşıyacak. Birinin ismi Bahçe Mihriban, diğerinin ise Bahçe Mona Roza olacak” dedi.

Güngör, “Çay bahçelerimizin ismi Sezai Karakoç ve Abdurrahim Karakoç’un şiirlerinin isimlerini taşıyacak. Birinin ismi Bahçe Mihriban, diğerinin ise Bahçe Mona Roza olacak” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Şairler Tepesi’nde düzenlenen programda AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. 

Programda konuşan başkan Güngör, “Şairler Tepesi adıyla markalaşacak tesis, Kahramanmaraş’ımızın şiir ve edebiyatın başkenti kimliğinden de izler taşıyor. Tesisimizde hizmet verecek olan yeni restoran alanımızın adını Ahir Sofrası olarak belirledik. Çay bahçeleri ise Sezai Karakoç ve Abdurrahim Karakoç’un şiirlerinin isimlerini taşıyacak.

Birinin ismi Bahçe Mihriban, diğerinin ise Bahçe Mona Roza olacak. Kahramanmaraş’ımıza çok yakışacak bir tesisi hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Teras Kafe olarak bilinen ve Şairler Tepesi ismiyle markalaşacak olan tesisimizde çok kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdik. Altyapıdan ulaşıma, servis birimlerinden sosyal donatılarına kadar tesisin tüm birimlerini baştan sona yeniledik.” İfadelerine yer verdi. 

fisiltihaber.com.tr 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.