Şahmaran dizisindeki öpüşme sahnesi dillere düştü!

DİZİ - FİLM 25.01.2023 - 16:37, Güncelleme: 25.01.2023 - 16:37
 

Şahmaran dizisindeki öpüşme sahnesi dillere düştü!

Şahmaran dizisi yayınlandığı günden bugüne gündemden düşmüyor. Dizi bu kez bir sahnede Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in öpüşmeyi olay oldu. İşte detaylar…

Başrollerini Burak Deniz, Serenay Sarıkaya ve Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Netflix'in yeni dizisi Şahmaran gündemde kalmaya devam ediyor. Dizi son olarak Deniz ve Sarıkaya'nın öpüştüğü anlarla gündeme geldi.  Serenay Sarıkaya'nın dans ederken dilini Burak Deniz'in yüzünden gezdikten sonra öptüğü sahne akıllara yıllar önce İbrahim Tatlıses'in Hülya Avşar'ı öpmesini getirdi. Şahmaran dizisinin konusu nedir? Şahsu, annesini kaybettikten sonra büyük babasıyla yüzleşmek için Adana’ya gider ancak burada kendisini Mar adı verilen sıra dışı bir topluluğun ortasında bulur. Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı seçilen kızın Şahsu olduğunu düşünmektedir. Ve onun gelişiyle tarihi kehanetin gerçekleşmesini beklemektedirler. Her şeyden habersiz olan Şahsu ise Mar topluluğunun yol göstericisi Maran ile aralarındaki çekime karşı koyamaz ve ona âşık olur. Şahsu, onu bekleyen bu tehlikeli yolda hem kendini hem de aşkın gücünü keşfedecektir.
Şahmaran dizisi yayınlandığı günden bugüne gündemden düşmüyor. Dizi bu kez bir sahnede Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in öpüşmeyi olay oldu. İşte detaylar…

Başrollerini Burak Deniz, Serenay Sarıkaya ve Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Netflix'in yeni dizisi Şahmaran gündemde kalmaya devam ediyor. Dizi son olarak Deniz ve Sarıkaya'nın öpüştüğü anlarla gündeme geldi. 

Serenay Sarıkaya'nın dans ederken dilini Burak Deniz'in yüzünden gezdikten sonra öptüğü sahne akıllara yıllar önce İbrahim Tatlıses'in Hülya Avşar'ı öpmesini getirdi.

Şahmaran dizisinin konusu nedir?

Şahsu, annesini kaybettikten sonra büyük babasıyla yüzleşmek için Adana’ya gider ancak burada kendisini Mar adı verilen sıra dışı bir topluluğun ortasında bulur. Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı seçilen kızın Şahsu olduğunu düşünmektedir.

Ve onun gelişiyle tarihi kehanetin gerçekleşmesini beklemektedirler. Her şeyden habersiz olan Şahsu ise Mar topluluğunun yol göstericisi Maran ile aralarındaki çekime karşı koyamaz ve ona âşık olur. Şahsu, onu bekleyen bu tehlikeli yolda hem kendini hem de aşkın gücünü keşfedecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.