Şahan Gökbakar’tan Recep İvedik 7 müjdesi!

DİZİ - FİLM 11.11.2019 - 16:33, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Şahan Gökbakar’tan Recep İvedik 7 müjdesi!

Recep İvedik 6 ile 2019 yılının en iyi açılışını yapan film unvanını elde eden Şahan Gökbakar, verdiği bir röportajda Recep İvedik 7'nin konusunu açıkladı.

Şahan Gökbakar'ın son filmi Recep İvedik 6 açılışı bir milyon 6 bin 437 kişiyle yaptı. Serinin diğer yapımları ile karşılaştırıldığında, Recep İvedik 6 sadece Recep İvedik 1'in ilk üç gündeki seyirci sayısını aşabildi. Buna rağmen, Recep İvedik 2019'un en iyi açılışını yapan film unvanını elde etti.    Recep İvedik 7 için de konuşan Gökbakar , “Daha sonraki seriler için. Bir iki tane fikrim vardı. Onun içinden bu seride Afrika'yı seçmiştim. Şimdiki planım ise Uzak Doğu'ya yollamak Recep'i."dedi.
Recep İvedik 6 ile 2019 yılının en iyi açılışını yapan film unvanını elde eden Şahan Gökbakar, verdiği bir röportajda Recep İvedik 7'nin konusunu açıkladı.

Şahan Gökbakar'ın son filmi Recep İvedik 6 açılışı bir milyon 6 bin 437 kişiyle yaptı. Serinin diğer yapımları ile karşılaştırıldığında, Recep İvedik 6 sadece Recep İvedik 1'in ilk üç gündeki seyirci sayısını aşabildi. Buna rağmen, Recep İvedik 2019'un en iyi açılışını yapan film unvanını elde etti.

 

 Recep İvedik 7 için de konuşan Gökbakar , “Daha sonraki seriler için. Bir iki tane fikrim vardı. Onun içinden bu seride Afrika'yı seçmiştim. Şimdiki planım ise Uzak Doğu'ya yollamak Recep'i."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.