Sağlık – Sen’de Bünyamin Mutlu Demirci güven tazeledi!

AKTÜEL 12.06.2022 - 18:34, Güncelleme: 12.06.2022 - 18:34
 

Sağlık – Sen’de Bünyamin Mutlu Demirci güven tazeledi!

Sağlık – Sen Kahramanmaraş Şubesi’nin 7. Olağan Genel Kurulu özel bir otelde düzenlendi. Genel kurulda mevcut başkan Bünyamin Mutlu Demirci yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Genel Kurula, Sağlık – Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Sağlık – Sen Genel Başkan Yardımcıları Yunus Barutçu ve Mahmut Faruk Doğan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Memur – Sen üyesi sendika kuruluşlarının il başkanları, çevre illerden gelen Sağlık – Sen İl Başkanları, Sağlık – Sen üyesi sağlık çalışanları katıldı. Programda konuşan Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci: “Sendikamızın kurucusu merhum Mehmet Akif İnanın da ifade ettiği gibi sendikacılığı çağı kurtarmanın eylemi olarak gördük. İşte bu yüzden ülkemizin bu günlere gelmesinde özgürlükler ve demokrasi mücadelesinde, Darbelere karşı dik duruş sergilenmesinde öncülük ettik. Ülkemizin ve milletimizin geleceği adına bu soylu mücadelede her zaman ön saflarda yer aldık. Kendi dinamiklerimizle çağın gerektirdiği koşullarla örnek bir sendikacılık yapmaya çalıştık. Sendikacılığın bir hizmet ve değişim aracı olduğu bilinciyle gelişim odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz.”dedi. İşte başkan Demirci’nin o açıklaması: “Toplu Sözleşme masalarında sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için birçok kazanım elde ettik. Bu kazanımlar Sağlık-Sen’in verdiği mücadelenin, döktüğü alın terinin sonucudur. Özellikle Genel Başkanımız Sayın Semih Durmuş’a ve Genel Merkez yönetim kurulu üyelerimize verdikleri mücadelelerden dolayı teşekkür ediyorum. Altına imzasını attığımız kazanımlar sayesinde günden güne büyüyoruz. Bu kazanımlar Sağlık-Sen’e olan güvenin boşuna olmadığını gösteriyor. Biz Sağlık-Sen ve Memur Sen teşkilatı olarak kimsenin ne dediğine aldırmadan bu ülkeye sahip çıkmaya, başımız dik alnımız ak bir şekilde devam edeceğiz.”
Sağlık – Sen Kahramanmaraş Şubesi’nin 7. Olağan Genel Kurulu özel bir otelde düzenlendi. Genel kurulda mevcut başkan Bünyamin Mutlu Demirci yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Genel Kurula, Sağlık – Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Sağlık – Sen Genel Başkan Yardımcıları Yunus Barutçu ve Mahmut Faruk Doğan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Memur – Sen üyesi sendika kuruluşlarının il başkanları, çevre illerden gelen Sağlık – Sen İl Başkanları, Sağlık – Sen üyesi sağlık çalışanları katıldı.



Programda konuşan Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci: “Sendikamızın kurucusu merhum Mehmet Akif İnanın da ifade ettiği gibi sendikacılığı çağı kurtarmanın eylemi olarak gördük. İşte bu yüzden ülkemizin bu günlere gelmesinde özgürlükler ve demokrasi mücadelesinde, Darbelere karşı dik duruş sergilenmesinde öncülük ettik. Ülkemizin ve milletimizin geleceği adına bu soylu mücadelede her zaman ön saflarda yer aldık. Kendi dinamiklerimizle çağın gerektirdiği koşullarla örnek bir sendikacılık yapmaya çalıştık. Sendikacılığın bir hizmet ve değişim aracı olduğu bilinciyle gelişim odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz.”dedi.

İşte başkan Demirci’nin o açıklaması: “Toplu Sözleşme masalarında sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için birçok kazanım elde ettik. Bu kazanımlar Sağlık-Sen’in verdiği mücadelenin, döktüğü alın terinin sonucudur. Özellikle Genel Başkanımız Sayın Semih Durmuş’a ve Genel Merkez yönetim kurulu üyelerimize verdikleri mücadelelerden dolayı teşekkür ediyorum. Altına imzasını attığımız kazanımlar sayesinde günden güne büyüyoruz. Bu kazanımlar Sağlık-Sen’e olan güvenin boşuna olmadığını gösteriyor. Biz Sağlık-Sen ve Memur Sen teşkilatı olarak kimsenin ne dediğine aldırmadan bu ülkeye sahip çıkmaya, başımız dik alnımız ak bir şekilde devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.