Sağlık Bakanı Kahramanmaraş’a Geliyor!

POLİTİKA 30.05.2019 - 10:19, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Sağlık Bakanı Kahramanmaraş’a Geliyor!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekillerinden av. Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret etti.

Ziyarette konu Kahramanmaraş olurken, milletvekillerimiz projesi yapılan yeni Kadın Doğum ve Çocuk hastanesinin Necip Fazıl Şehir Hastanesi yanındaki yerine ihale edilmesi ve Yörük Selim Mahallesi bölgesine 300 yataklı hastane binasının yapılması ile ilgili taleplerini iletti ve bu iki yatırımın şehir için acil ve öncelikli olduğunu beyan ettiler. Yapmış oldukları ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşan Özdemir, “Bakanımız her iki talebimiz ile ilgili gereği konusunda gerekli adımları atacağını beyanla, çalışmaları yerinde görmek üzere Kahramanmaraş'a geleceğini bildirdi. Nazik kabulleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ederiz.”dedi
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekillerinden av. Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret etti.

Ziyarette konu Kahramanmaraş olurken, milletvekillerimiz projesi yapılan yeni Kadın Doğum ve Çocuk hastanesinin Necip Fazıl Şehir Hastanesi yanındaki yerine ihale edilmesi ve Yörük Selim Mahallesi bölgesine 300 yataklı hastane binasının yapılması ile ilgili taleplerini iletti ve bu iki yatırımın şehir için acil ve öncelikli olduğunu beyan ettiler.

Yapmış oldukları ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşan Özdemir, “Bakanımız her iki talebimiz ile ilgili gereği konusunda gerekli adımları atacağını beyanla, çalışmaları yerinde görmek üzere Kahramanmaraş'a geleceğini bildirdi. Nazik kabulleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ederiz.”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.