Sadet Partisi Dulkadiroğlu ilçe teşkilatından üye kayıt çalışması!

YEREL HABERLER 19.09.2022 - 09:51, Güncelleme: 19.09.2022 - 09:51
 

Sadet Partisi Dulkadiroğlu ilçe teşkilatından üye kayıt çalışması!

Saadet Partisi Dulkadiroğlu ilçe teşkilatı her hafta cumartesi günü demokrasi meydanında kurmuş olduğu stand ile üye kayıt çalışması yapacak.

Program hakkında bilgiler veren Saadet Partisi Dulkadiroğlu ilçe başkanı Bünyamin Gökçe,“Saadet partimizin aldığı yeni kararla birlikte her hafta cumartesi günü demokrasi meydanında eski adı Kıbrıs meydanında üye kayıt çalışmasına karar verdik. Hakkımızda iç içe göz göze temas kurmak için bu uygulamayı başlatıyoruz.”dedi  “Programımız verimli geçti” Üye kayıt çalışmasının verimli geçtiğine dikkat çeken başkan Gökçe şunları söyledi, “Bu programı dönüşümlü olarak bir hafta Dulkadiroğlu ilçesi diğer hafta 12 Şubat ilçesi olarak üye kayıt standımızı bu meydana kuracağız. İlk hafta olarak Dulkadiroğlu ilçesi teşkilatı olarak biz başlattık. Özellikle gençlerimizin bu uygulamaya gösterdikleri teveccühten dolayı çok teşekkür ediyorum. Başarılı bir hafta sonu geçirdik. 50 yıllık milli görüş siyasetini halkımız biliyor. Daha önce üye olan gönül dostlarımızın da bizleri meydanda ziyaret ederek hasbihal etmemiz bu konuda doğru karar aldığımızı gösteriyor.  Bu şehrin asil insanlarının mübarek insanlarının bizleri ziyaret etmesi ve gözlerindeki ışıltıyı bizlere hissettirmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. İnşallah bu şehirde olduğu gibi tüm Türkiye'de milli görüş siyasetini iktidara taşıyacağız, yaşanabilir bir Kahramanmaraş ve güçlü Türkiye'yi Hep birlikte hep beraber kuracağız. Yürekleri dağlar kadar büyük ve azimleri Kayalar kadar sağlam olan bu şehrin, Aziz insanlarını saygıyla sevgiyle selamlıyorum, muhabbetle kucaklıyorum. Tüm samimiyetimle bu şehrin kaderini hep birlikte değiştireceğimize söz veriyoruz. Can emniyetinin mal emniyetinin, nesil emniyetinin, eğitim ve inanç özgürlüğünün, aynı zamanda emeğinin karşılığı güvenliğinin de sağlanması milli görüş iktidarında olacağı aşikardır.”  
Saadet Partisi Dulkadiroğlu ilçe teşkilatı her hafta cumartesi günü demokrasi meydanında kurmuş olduğu stand ile üye kayıt çalışması yapacak.

Program hakkında bilgiler veren Saadet Partisi Dulkadiroğlu ilçe başkanı Bünyamin Gökçe,“Saadet partimizin aldığı yeni kararla birlikte her hafta cumartesi günü demokrasi meydanında eski adı Kıbrıs meydanında üye kayıt çalışmasına karar verdik. Hakkımızda iç içe göz göze temas kurmak için bu uygulamayı başlatıyoruz.”dedi 

“Programımız verimli geçti”

Üye kayıt çalışmasının verimli geçtiğine dikkat çeken başkan Gökçe şunları söyledi, “Bu programı dönüşümlü olarak bir hafta Dulkadiroğlu ilçesi diğer hafta 12 Şubat ilçesi olarak üye kayıt standımızı bu meydana kuracağız. İlk hafta olarak Dulkadiroğlu ilçesi teşkilatı olarak biz başlattık. Özellikle gençlerimizin bu uygulamaya gösterdikleri teveccühten dolayı çok teşekkür ediyorum. Başarılı bir hafta sonu geçirdik. 50 yıllık milli görüş siyasetini halkımız biliyor.

Daha önce üye olan gönül dostlarımızın da bizleri meydanda ziyaret ederek hasbihal etmemiz bu konuda doğru karar aldığımızı gösteriyor.  Bu şehrin asil insanlarının mübarek insanlarının bizleri ziyaret etmesi ve gözlerindeki ışıltıyı bizlere hissettirmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. İnşallah bu şehirde olduğu gibi tüm Türkiye'de milli görüş siyasetini iktidara taşıyacağız, yaşanabilir bir Kahramanmaraş ve güçlü Türkiye'yi Hep birlikte hep beraber kuracağız.

Yürekleri dağlar kadar büyük ve azimleri Kayalar kadar sağlam olan bu şehrin, Aziz insanlarını saygıyla sevgiyle selamlıyorum, muhabbetle kucaklıyorum. Tüm samimiyetimle bu şehrin kaderini hep birlikte değiştireceğimize söz veriyoruz. Can emniyetinin mal emniyetinin, nesil emniyetinin, eğitim ve inanç özgürlüğünün, aynı zamanda emeğinin karşılığı güvenliğinin de sağlanması milli görüş iktidarında olacağı aşikardır.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.