Sacha Boey için çılgın teklif!

SPOR 18.06.2023 - 12:28, Güncelleme: 18.06.2023 - 12:28
 

Sacha Boey için çılgın teklif!

Galatasaray'da başarılı bir sezon geçiren Sacha Boey'e Juventus talip oldu. işte detaylar...

Galatasaray'da başarılı bir sezon geçiren Sacha Boey'e Juventus talip oldu. işte detaylar... Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da Sacha Boey'e talip çıktı. Juventus'un ilgi gösterdiği Fransız sağ bek için sarı-kırmızılıların istediği bonservis belli oldu. La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Juventus, Galatasaray forması giyen Sacha Boey'i kadrosuna katmak istiyor. Sağ bek pozisyonuna 2 transfer yapmak isteyen İtalyan devinin listesine Fransız futbolcu da girdi. Galatasaray, Sacha Boey'in olası transferinden en az 20 milyon euro gelir elde etmek istiyor. Bu sezon Galatasaray formasını 33 resmi maçta giyen Boey, 1 gol ve 4 asistlik performans gösterdi. 22 yaşındaki futbolcu 8 sarı, 1 kırmızı kart gördü.
Galatasaray'da başarılı bir sezon geçiren Sacha Boey'e Juventus talip oldu. işte detaylar...

Galatasaray'da başarılı bir sezon geçiren Sacha Boey'e Juventus talip oldu. işte detaylar...

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da Sacha Boey'e talip çıktı. Juventus'un ilgi gösterdiği Fransız sağ bek için sarı-kırmızılıların istediği bonservis belli oldu.

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Juventus, Galatasaray forması giyen Sacha Boey'i kadrosuna katmak istiyor. Sağ bek pozisyonuna 2 transfer yapmak isteyen İtalyan devinin listesine Fransız futbolcu da girdi.

Galatasaray, Sacha Boey'in olası transferinden en az 20 milyon euro gelir elde etmek istiyor.

Bu sezon Galatasaray formasını 33 resmi maçta giyen Boey, 1 gol ve 4 asistlik performans gösterdi. 22 yaşındaki futbolcu 8 sarı, 1 kırmızı kart gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.