Saadet Partisi'nin İstanbul Başkan adayı belli oldu!

POLİTİKA 25.01.2024 - 21:28, Güncelleme: 25.01.2024 - 21:28
 

Saadet Partisi'nin İstanbul Başkan adayı belli oldu!

Saadet Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Birol Aydın'da karar kıldı. işte detaylar...

AK Parti ve CHP'nin ardından Saadet Partisi de İstanbul adayını belirledi. Kulislere düşen bilgilere göre, İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda parti sözcüsü Birol Aydın SP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Saadet Partisi, Aydın'ın adaylığını pazar günü duyuracak. Saadet Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Birol Aydın'da karar kıldı. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi siyasi partiler aday belirleme çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti'nin Murat Kurum'u, CHP'nin de Ekrem İmamoğlu'nu duyurmasının ardından Saadet Partisi de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirledi. İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda parti sözcüsü Birol Aydın SP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. 
Saadet Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Birol Aydın'da karar kıldı. işte detaylar...

AK Parti ve CHP'nin ardından Saadet Partisi de İstanbul adayını belirledi. Kulislere düşen bilgilere göre, İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda parti sözcüsü Birol Aydın SP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Saadet Partisi, Aydın'ın adaylığını pazar günü duyuracak.

Saadet Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Birol Aydın'da karar kıldı.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi siyasi partiler aday belirleme çalışmalarını hızlandırdı.

AK Parti'nin Murat Kurum'u, CHP'nin de Ekrem İmamoğlu'nu duyurmasının ardından Saadet Partisi de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirledi.

İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda parti sözcüsü Birol Aydın SP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.