Saadet partisine genç il başkanı!

POLİTİKA 12.01.2021 - 20:57, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Saadet partisine genç il başkanı!

Saadet Partisi Kahramanmaraş il başkanı genç avukat Ahmet Zor oldu!

Genç avukat Ahmet Zor, 23 yaşında saadet partisi Kahramanmaraş il başkanı oldu.  Zor, Sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Sayın Genel Başkanımıza ve Kahramanmaraş İl Teşkilatımıza beni bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum.   Genel başkanımız Kahramanmaraş’a 23 yaşında, Türkiye’nin en genç İl Başkanını atayarak gençliğimize verdiği önemi bir kez daha ortaya koymuştur. Bugüne kadarki emeklerinden dolayı Erkan Pınarbaşı başkanımıza teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren tüm enerjimizle Kahramanmaraş’ımızın güzel yarınları için mücadele edeceğiz.”  
Saadet Partisi Kahramanmaraş il başkanı genç avukat Ahmet Zor oldu!

Genç avukat Ahmet Zor, 23 yaşında saadet partisi Kahramanmaraş il başkanı oldu. 


Zor, Sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Sayın Genel Başkanımıza ve Kahramanmaraş İl Teşkilatımıza beni bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum.

 

Genel başkanımız Kahramanmaraş’a 23 yaşında, Türkiye’nin en genç İl Başkanını atayarak gençliğimize verdiği önemi bir kez daha ortaya koymuştur. Bugüne kadarki emeklerinden dolayı Erkan Pınarbaşı başkanımıza teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren tüm enerjimizle Kahramanmaraş’ımızın güzel yarınları için mücadele edeceğiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.