Saadet Partisi’nden tarihi taş köprü açıklaması!

27.07.2020 - 20:56, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Saadet Partisi’nden tarihi taş köprü açıklaması!

Saadet Partisi Kahramanmaraş Gençlik Kolları başkanı avukat Ahmet Zor, tarihi taş köprünün çevresindeki kirlilik hakkında konuştu.

Zor,   “Biz bu şehrin sakinleri olarak buranın tanıtılıp güzelleştirilip daha çok ziyaretçi çekmesini beklerken, çevre kirliliğinden dolayı kendi misafirlerimize bile gösteremez durumdayız. Böyle bir tarihi güzelliğin bu şekilde kirletilmesine ve sahipsiz kalmasına sessiz kalamayız.” dedi.   “Bu değerler hepimizin”   Şehrin tarihi değerlerine sahip çıkılması gerektiğini kaydeden Başkan Ahmet Zor şunları söyledi: “Birçok medeniyete ev sahipliği yapan Kahramanmaraş’ımızda yüzlerce tarihi eser bulunuyor. Bu eserler şehir içi ve şehir dışı birçok ziyaretçi tarafından ilgi odağı olmuş durumda. Ancak ev sahibi olarak birçok tarihi ve turistik bölgede misafirlerimize temiz bir ortam sunamamakta ve buna üzülmekteyiz. Bunlardan bir tanesi de Ceyhan nehri üzerinde bulunan tarihi taş köprü. Köprü ve çevresi sürekli kirletilmekte ve gerektiği gibi temizlenmemektedir. Biz bu şehrin sakinleri olarak buranın tanıtılıp güzelleştirilip daha çok ziyaretçi çekmesini beklerken, çevre kirliliğinden dolayı kendi misafirlerimize bile gösteremez durumdayız.     Böyle bir tarihi güzelliğin bu şekilde kirletilmesine ve sahipsiz kalmasına sessiz kalamayız. Buradan duyarlı vatandaşlarımıza ve belediye yetkililerine sesleniyoruz. Bu tarih bizim, bu şehir bizim bu güzellik bizim. Bu değerlere hep birlikte sahip çıkmalıyız. Yetkililerimizi sadece şikâyet olduğu zaman değil, belirli bir düzende her zaman bu temizlik hizmetini yapmaya ve vatandaşlarımızı uyarmaya davet ediyoruz. Biz saadet partisi Kahramanmaraş gençlik kolları olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada şehrimizin sorunlarını dile getirmeye devam edeceğiz. Bu şehir hepimizin, tarihimize, kültürel değerlerimize ve doğamıza her birlikte sahip çıkalım.”
Saadet Partisi Kahramanmaraş Gençlik Kolları başkanı avukat Ahmet Zor, tarihi taş köprünün çevresindeki kirlilik hakkında konuştu.

Zor,   “Biz bu şehrin sakinleri olarak buranın tanıtılıp güzelleştirilip daha çok ziyaretçi çekmesini beklerken, çevre kirliliğinden dolayı kendi misafirlerimize bile gösteremez durumdayız. Böyle bir tarihi güzelliğin bu şekilde kirletilmesine ve sahipsiz kalmasına sessiz kalamayız.” dedi.

 

“Bu değerler hepimizin”

 

Şehrin tarihi değerlerine sahip çıkılması gerektiğini kaydeden Başkan Ahmet Zor şunları söyledi: “Birçok medeniyete ev sahipliği yapan Kahramanmaraş’ımızda yüzlerce tarihi eser bulunuyor. Bu eserler şehir içi ve şehir dışı birçok ziyaretçi tarafından ilgi odağı olmuş durumda. Ancak ev sahibi olarak birçok tarihi ve turistik bölgede misafirlerimize temiz bir ortam sunamamakta ve buna üzülmekteyiz. Bunlardan bir tanesi de Ceyhan nehri üzerinde bulunan tarihi taş köprü. Köprü ve çevresi sürekli kirletilmekte ve gerektiği gibi temizlenmemektedir. Biz bu şehrin sakinleri olarak buranın tanıtılıp güzelleştirilip daha çok ziyaretçi çekmesini beklerken, çevre kirliliğinden dolayı kendi misafirlerimize bile gösteremez durumdayız.

 

 

Böyle bir tarihi güzelliğin bu şekilde kirletilmesine ve sahipsiz kalmasına sessiz kalamayız. Buradan duyarlı vatandaşlarımıza ve belediye yetkililerine sesleniyoruz. Bu tarih bizim, bu şehir bizim bu güzellik bizim. Bu değerlere hep birlikte sahip çıkmalıyız. Yetkililerimizi sadece şikâyet olduğu zaman değil, belirli bir düzende her zaman bu temizlik hizmetini yapmaya ve vatandaşlarımızı uyarmaya davet ediyoruz. Biz saadet partisi Kahramanmaraş gençlik kolları olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada şehrimizin sorunlarını dile getirmeye devam edeceğiz. Bu şehir hepimizin, tarihimize, kültürel değerlerimize ve doğamıza her birlikte sahip çıkalım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.