Saadet Partisi Kahramanmaraş’ta Seçim Startını Verdi!

POLİTİKA 30.12.2018 - 14:02, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Saadet Partisi Kahramanmaraş’ta Seçim Startını Verdi!

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Kahramanmaraş’ta partilileriyle bir araya geldi.

Saffron Otel’de düzenlenen toplantıya Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Erkan Pınarbaşı’nın yanı sıra çok sayıda partililer katıldı.  Programda konuşan Karaduman, “31 Mart 2019 günü Mahalli İdareler seçimi olacak. Yine bu seçim sürecine girerken kavganın ve kutuplaşmanın değil, kardeşliğin ve kucaklaşmanın hakim olacağı bir seçim atmosferine girebilme ümidiyle çalışmalarımızı gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Ümit ediyoruz ki bu seçim çalışmaları bir savaş atmosferinden ya da savaş meydanlarından öte, insanların fikirlerini özgür ve rahat bir şekilde beyan edebileceği, herkesin eşit bir şekilde çalışma yapabileceği bütün partilerin bu anlamda rahat bir çalışma yapabileceği bir seçim süreci olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Erkan Pınarbaşı ise, “Saadet Partisi olarak Kahramanmaraş’ta hem parti hem de seçim çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Kahramanmaraş’ımızda Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman’ı misafir ettik. Milletvekilimiz parti yönetimimizle, teşkilatımızla bir araya geldi. Bu bölgede yapacağı programlarına bizleri de eklediği, bizim teşkilatımızla bir araya geldiği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.  
Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Kahramanmaraş’ta partilileriyle bir araya geldi.

Saffron Otel’de düzenlenen toplantıya Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Erkan Pınarbaşı’nın yanı sıra çok sayıda partililer katıldı. 

Programda konuşan Karaduman, “31 Mart 2019 günü Mahalli İdareler seçimi olacak. Yine bu seçim sürecine girerken kavganın ve kutuplaşmanın değil, kardeşliğin ve kucaklaşmanın hakim olacağı bir seçim atmosferine girebilme ümidiyle çalışmalarımızı gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Ümit ediyoruz ki bu seçim çalışmaları bir savaş atmosferinden ya da savaş meydanlarından öte, insanların fikirlerini özgür ve rahat bir şekilde beyan edebileceği, herkesin eşit bir şekilde çalışma yapabileceği bütün partilerin bu anlamda rahat bir çalışma yapabileceği bir seçim süreci olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.


Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Erkan Pınarbaşı ise, “Saadet Partisi olarak Kahramanmaraş’ta hem parti hem de seçim çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Kahramanmaraş’ımızda Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman’ı misafir ettik. Milletvekilimiz parti yönetimimizle, teşkilatımızla bir araya geldi. Bu bölgede yapacağı programlarına bizleri de eklediği, bizim teşkilatımızla bir araya geldiği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.