Saadet partili Zor, şehrin asıl gündemini açıkladı!

SAĞLIK 15.07.2021 - 21:55, Güncelleme: 15.07.2021 - 21:55
 

Saadet partili Zor, şehrin asıl gündemini açıkladı!

Saadet Partisi Kahramanmaraş il başkanı avukat Ahmet Zor, şehrin asıl gündemini açıkladı.

Başkan Zor, Kahramanmaraş’ımızın asıl gündemini bildiriyoruz; Esnafımızın geçim sıkıntısı, çiftçi ve hayvancımızın sıkıntıları, çevre kirliliği, şehrimizin ulaşım sorunu ve daha nice sorunumuz ortadayken asıl gündemi örtmeye sarı binayı yıkma kararınız bile yetmez.”dedi.   İşte Başkan Ahmet Zor’un o açıklaması; “Kahramanmaraş’ımızın asıl gündemini bildiriyoruz;Esnafımızın geçim sıkıntısı, çiftçi ve hayvancımızın sıkıntıları, çevre kirliliği, şehrimizin ulaşım sorunu ve daha nice sorunumuz ortadayken asıl gündemi örtmeye sarı binayı yıkma kararınız bile yetmez .”  
Saadet Partisi Kahramanmaraş il başkanı avukat Ahmet Zor, şehrin asıl gündemini açıkladı.

Başkan Zor, Kahramanmaraş’ımızın asıl gündemini bildiriyoruz; Esnafımızın geçim sıkıntısı, çiftçi ve hayvancımızın sıkıntıları, çevre kirliliği, şehrimizin ulaşım sorunu ve daha nice sorunumuz ortadayken asıl gündemi örtmeye sarı binayı yıkma kararınız bile yetmez.”dedi.

 

İşte Başkan Ahmet Zor’un o açıklaması; “Kahramanmaraş’ımızın asıl gündemini bildiriyoruz;Esnafımızın geçim sıkıntısı, çiftçi ve hayvancımızın sıkıntıları, çevre kirliliği, şehrimizin ulaşım sorunu ve daha nice sorunumuz ortadayken asıl gündemi örtmeye sarı binayı yıkma kararınız bile yetmez .”

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.