Saadet partili Zor, İlk Günden Beri Bölgedeyiz!

YEREL HABERLER 19.02.2023 - 10:31, Güncelleme: 19.02.2023 - 10:31
 

Saadet partili Zor, İlk Günden Beri Bölgedeyiz!

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, 6 Şubat günü meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu.

Zor, “Deprem meydana geldikten hemen sonra teşkilat mensuplarımızla deprem bölgesine indik. Acil yardım ihtiyaçlarını belirledik. İvedi olarak Milli Görüş Yardım Kuruluşlarına iletilmek üzere Saadet Partisi Genel Merkez Kriz Masasına bildirerek yardımları yönlendirdik.”dedi  İşte Başkan Zor’un o açıklaması: “Öncelikle herkese geçmiş olsun, vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimizle acil şifalar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun.  Bu yaşanan elim olay bizleri çok derinden üzdü. Rabbim bir daha göstermesin. Genel Başkanımız Sn. Temel Karamollaoğlu, Genel Başkan Yardımcılarımız Mahmut Arıkan, Ersan Bilgin, İstanbul İl Başkanımız Ömer Faruk Yazıcı bölgeye gelerek yakından incelemelerde bulundular.  Birçok İl Teşkilatımızdan bölgeye yardımlar geldi. Gelen yardımları köylere ve şehir merkezi ne koordineli bir şekilde dağıtımını sağladık. Hali hazırda Kayseri yolu üzeri muayene istasyonu arkasında Anadolu Gençlik Derneği, Cansu Derneğimiz ile 500 adet kapasiteli çadırkent kurduk, Karaziyaret Vali Saim ÇOTUR Yatılı Bölge Okuluna İstanbul İl Başkanlığımız tarafından aşevi kuruldu ve 3 öğün sıcak yemek çıkmaktadır.    Yine Dulkadiroğlu Ziya GÖKALP İlk Okuluna kurduğumuz yardım deposunda başta gıda, odun kömür, kıyafet ve çeşitli yardımlar yapıyoruz. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın Teşkilat Başkanımız Erkam Gök (0505 687 46 46) her zaman arayabilirler.  Ben tekrardan vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Allah'a emanet olunuz.”  
Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, 6 Şubat günü meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu.

Zor, “Deprem meydana geldikten hemen sonra teşkilat mensuplarımızla deprem bölgesine indik. Acil yardım ihtiyaçlarını belirledik. İvedi olarak Milli Görüş Yardım Kuruluşlarına iletilmek üzere Saadet Partisi Genel Merkez Kriz Masasına bildirerek yardımları yönlendirdik.”dedi 

İşte Başkan Zor’un o açıklaması: “Öncelikle herkese geçmiş olsun, vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimizle acil şifalar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun.  Bu yaşanan elim olay bizleri çok derinden üzdü. Rabbim bir daha göstermesin. Genel Başkanımız Sn. Temel Karamollaoğlu, Genel Başkan Yardımcılarımız Mahmut Arıkan, Ersan Bilgin, İstanbul İl Başkanımız Ömer Faruk Yazıcı bölgeye gelerek yakından incelemelerde bulundular. 

Birçok İl Teşkilatımızdan bölgeye yardımlar geldi. Gelen yardımları köylere ve şehir merkezi ne koordineli bir şekilde dağıtımını sağladık. Hali hazırda Kayseri yolu üzeri muayene istasyonu arkasında Anadolu Gençlik Derneği, Cansu Derneğimiz ile 500 adet kapasiteli çadırkent kurduk, Karaziyaret Vali Saim ÇOTUR Yatılı Bölge Okuluna İstanbul İl Başkanlığımız tarafından aşevi kuruldu ve 3 öğün sıcak yemek çıkmaktadır. 

 

Yine Dulkadiroğlu Ziya GÖKALP İlk Okuluna kurduğumuz yardım deposunda başta gıda, odun kömür, kıyafet ve çeşitli yardımlar yapıyoruz. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın Teşkilat Başkanımız Erkam Gök (0505 687 46 46) her zaman arayabilirler. 

Ben tekrardan vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Allah'a emanet olunuz.”

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.