Rüzgar Aksoy, Ömer dizisinin kadrosuna dahil oluyor!

DİZİ - FİLM 26.05.2023 - 18:54, Güncelleme: 26.05.2023 - 18:54
 

Rüzgar Aksoy, Ömer dizisinin kadrosuna dahil oluyor!

Başarılı oyuncu Rüzgar Aksoy, Star TV'nin dizilerinden Ömer'e transfer oldu. işte detaylar...

Oyuncu Rüzgar Aksoy, Ömer dizisine transfer oldu. 19. bölümde diziye dahil olacak olan oyuncu, Gökçe Bahadır'ın oynadığı Gamze'nin eski eşi rolüne hayat verecek. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar gibi ünlü isimlerin başrolü paylaştığı Ömer dizisi, heyecanlı bölümleriyle her hafta izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.  Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; geçtiğimiz haftalarda Turgut Alp rolünü oynadığı Kuruluş Osman dizisinden ayrılan başarılı oyuncu Rüzgar Aksoy, kadroya dahil oluyor. Rüzgar Aksoy'un Gamze'nin (Gökçe Bahadır) eski eşi Haluk Tezel'e hayat verecek. Haluk'un 19. bölümden itibaren dizide yer alacağı, Gamze ile Ömer'in (Selahattin Paşalı) hayatında tansiyonu iyice yükselteceği öğrenildi. Öte yandan Ömer dizisi, 12 Haziran'da sezon finali yapacak.  
Başarılı oyuncu Rüzgar Aksoy, Star TV'nin dizilerinden Ömer'e transfer oldu. işte detaylar...

Oyuncu Rüzgar Aksoy, Ömer dizisine transfer oldu. 19. bölümde diziye dahil olacak olan oyuncu, Gökçe Bahadır'ın oynadığı Gamze'nin eski eşi rolüne hayat verecek.

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar gibi ünlü isimlerin başrolü paylaştığı Ömer dizisi, heyecanlı bölümleriyle her hafta izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; geçtiğimiz haftalarda Turgut Alp rolünü oynadığı Kuruluş Osman dizisinden ayrılan başarılı oyuncu Rüzgar Aksoy, kadroya dahil oluyor. Rüzgar Aksoy'un Gamze'nin (Gökçe Bahadır) eski eşi Haluk Tezel'e hayat verecek.

Haluk'un 19. bölümden itibaren dizide yer alacağı, Gamze ile Ömer'in (Selahattin Paşalı) hayatında tansiyonu iyice yükselteceği öğrenildi.
Öte yandan Ömer dizisi, 12 Haziran'da sezon finali yapacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.