Rusya’nın Cam Sahili!

Mekanlar 21.04.2019 - 13:56, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Rusya’nın Cam Sahili!

Rusya'daki Ussuri Körfezi, Sovyet döneminden çöp olarak atılan eski cam şişeler ve porselenlere dayanıyor.

Vladivostok yakınlarında bulunan bu harika kumsal doğanın müthiş gücü sayesinde şimdiye kadar gördüğünüz en güzel plajlardan biri haline gelmiş.  Uzun yıllar boyunca Kuzey Pasifik dalgaları, kırık bira, şarap ve votka şişelerinin pürüzsüz ve renkli 'çakıl taş'larına dönüştürmüş. Ve bölge bu yüzden turistik bir cazibe haline gelmiştir.  Yalnız bu harika doğa olayını görmek için ziyaretçiler para ödüyor.
Rusya'daki Ussuri Körfezi, Sovyet döneminden çöp olarak atılan eski cam şişeler ve porselenlere dayanıyor.

Vladivostok yakınlarında bulunan bu harika kumsal doğanın müthiş gücü sayesinde şimdiye kadar gördüğünüz en güzel plajlardan biri haline gelmiş. 

Uzun yıllar boyunca Kuzey Pasifik dalgaları, kırık bira, şarap ve votka şişelerinin pürüzsüz ve renkli 'çakıl taş'larına dönüştürmüş.

Ve bölge bu yüzden turistik bir cazibe haline gelmiştir. 

Yalnız bu harika doğa olayını görmek için ziyaretçiler para ödüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.