'Roma' Zirveye Oturdu!

DİZİ - FİLM 23.01.2019 - 09:40, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

'Roma' Zirveye Oturdu!

24 Şubat gecesi Los Angeles'ta düzenlenecek olan 91. Oscar Ödülleri'nin adayları belli oldu!

Ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın "A Star is Born" filmindeki performansıyla "En İyi Kadın Oyuncu" Oscar'ına aday olması biraz şaşkınlık yaratırken, yılın en iddialı filmlerinden biri olan "Roma", tam 10 dalda Oscar adayı gösterildi. 2000 yapımı "Crouching Tiger, Hidden Dragon" ile beraber bu sayıyı yakalayabilen ikinci yabancı film oldu. Ayrıca toplam 7 dalda adaylık kazanan "Black Panther", Oscar tarihinde "En İyi Film" dalında aday gösterilen ilk süper kahraman filmi oldu. En İyi Film “Roma” oldu.
24 Şubat gecesi Los Angeles'ta düzenlenecek olan 91. Oscar Ödülleri'nin adayları belli oldu!

Ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın "A Star is Born" filmindeki performansıyla "En İyi Kadın Oyuncu" Oscar'ına aday olması biraz şaşkınlık yaratırken, yılın en iddialı filmlerinden biri olan "Roma", tam 10 dalda Oscar adayı gösterildi. 2000 yapımı "Crouching Tiger, Hidden Dragon" ile beraber bu sayıyı yakalayabilen ikinci yabancı film oldu. Ayrıca toplam 7 dalda adaylık kazanan "Black Panther", Oscar tarihinde "En İyi Film" dalında aday gösterilen ilk süper kahraman filmi oldu.

En İyi Film “Roma” oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.