Rektör Dağlı, öğrencilerimize kapımız her zaman açık!

YEREL HABERLER 10.11.2022 - 19:49, Güncelleme: 10.11.2022 - 19:49
 

Rektör Dağlı, öğrencilerimize kapımız her zaman açık!

SANKO Üniversitesi ile Ayten -Kemal Akınal Anadolu Lisesi arasında bilimsel, sosyal ve kültürel iş birliği protokolü imzalandı.

Ayten -Kemal Akınal Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Kılınç ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Güner Dağlı,SANKO Üniversitesi’nin kuruluşundan bu yana liselerle her zaman iş birliği içerisinde olduğunu belirterek, lise öğrencilerine kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi. Yapılan iş birliği ile kurumlar arası ilişkilerin güçlendirerek, öğrencilerin protokol kapsamında gerçekleştirilecek bilimsel, sportif ve kültürel faaliyetlere katılım sağlamalarının vizyonlarına ve gelişimlerine büyük katkı sağlayacağına inandığını kaydetti. İmza törenine,Ayten - Kemal Akınal Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Erhan Yazıcıoğlu ile SANKO Üniversitesi Tanıtım Ofisi Sorumlusu Sema Tavşancıl da katıldı.
SANKO Üniversitesi ile Ayten -Kemal Akınal Anadolu Lisesi arasında bilimsel, sosyal ve kültürel iş birliği protokolü imzalandı.

Ayten -Kemal Akınal Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Kılınç ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Güner Dağlı,SANKO Üniversitesi’nin kuruluşundan bu yana liselerle her zaman iş birliği içerisinde olduğunu belirterek, lise öğrencilerine kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

Yapılan iş birliği ile kurumlar arası ilişkilerin güçlendirerek, öğrencilerin protokol kapsamında gerçekleştirilecek bilimsel, sportif ve kültürel faaliyetlere katılım sağlamalarının vizyonlarına ve gelişimlerine büyük katkı sağlayacağına inandığını kaydetti.

İmza törenine,Ayten - Kemal Akınal Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Erhan Yazıcıoğlu ile SANKO Üniversitesi Tanıtım Ofisi Sorumlusu Sema Tavşancıl da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.