Rekorlar Müslüm Filminde!

DİZİ - FİLM 21.12.2018 - 10:36, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Rekorlar Müslüm Filminde!

Müslüm Gürses’in gerçek yaşam hikayesini sinemaya uyarlayan “Müslüm” filmi, 7 haftada, 6 milyon 51 bin izleyiciye ulaştı.

Box Office Türkiye’den derlenen bilgilere göre, Can Ulkay ile “Ketche” ismiyle tanınan Hakan Kırvavaç‘ın yönetmenliğini yaptığı Müslüm filminden elde edilen hasılat ise 80 milyon lirayı buldu. Recep İvedik serisinin 5. ve 4. bölümleri en çok izlenen filmler arasında ilk iki sırayı paylaşırken, 3. sırada “Düğün Dernek”, 4. sırada “Fetih 1453”, 5. sırada ise “Düğün Dernek 2: Sünnet” filmi bulunuyor. İzleyicinin yoğun ilgi gösterdiği film, 26 Ekim’de vizyona girmişti.  
Müslüm Gürses’in gerçek yaşam hikayesini sinemaya uyarlayan “Müslüm” filmi, 7 haftada, 6 milyon 51 bin izleyiciye ulaştı.

Box Office Türkiye’den derlenen bilgilere göre, Can Ulkay ile “Ketche” ismiyle tanınan Hakan Kırvavaç‘ın yönetmenliğini yaptığı Müslüm filminden elde edilen hasılat ise 80 milyon lirayı buldu.
Recep İvedik serisinin 5. ve 4. bölümleri en çok izlenen filmler arasında ilk iki sırayı paylaşırken, 3. sırada “Düğün Dernek”, 4. sırada “Fetih 1453”, 5. sırada ise “Düğün Dernek 2: Sünnet” filmi bulunuyor.
İzleyicinin yoğun ilgi gösterdiği film, 26 Ekim’de vizyona girmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.