Ramos'un İstanbul'da villası hazır!

SPOR 28.08.2023 - 19:47, Güncelleme: 28.08.2023 - 19:47
 

Ramos'un İstanbul'da villası hazır!

Galatasaray, Sergio Ramos'u renklerine bağlamak için gün sayıyor. Oyuncuya Molde maçı sonrası imza attırılacak. işte detaylar...

Galatasaray, Sergio Ramos'u renklerine bağlamak için gün sayıyor. Oyuncuya Molde maçı sonrası  imza attırılacak.   Sarı-kırmızılılar, rakibini eleyip Devler Ligi'nde gruplara kaldıktan sonra Ramos'u açıklamayı planlıyor. İspanyol stoperin 4 numaralı formayı giyeceği ve İstanbul'da oturacağı villanın hazırlandığı iddia edildi. Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Galatasaray, sahasında Molde'yi konuk edecek. Norveç ekibini elemesi durumunda Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacak Galatasaray, uzun süredir peşinde olduğu Sergio Ramos'a da imzayı attıracak. Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray, yapılan pazarlık sonucu Ramos'un 12 milyon euroluk maaş talebini 10 milyon euronun altına indirdi. Transfer için sponsor da bulan sarı-kırmızılılar, deneyimli stoperin ücretinin yarısını sponsor aracılığıyla karşılayacak.  
Galatasaray, Sergio Ramos'u renklerine bağlamak için gün sayıyor. Oyuncuya Molde maçı sonrası imza attırılacak. işte detaylar...

Galatasaray, Sergio Ramos'u renklerine bağlamak için gün sayıyor. Oyuncuya Molde maçı sonrası  imza attırılacak. 

 Sarı-kırmızılılar, rakibini eleyip Devler Ligi'nde gruplara kaldıktan sonra Ramos'u açıklamayı planlıyor. İspanyol stoperin 4 numaralı formayı giyeceği ve İstanbul'da oturacağı villanın hazırlandığı iddia edildi.
Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Galatasaray, sahasında Molde'yi konuk edecek.

Norveç ekibini elemesi durumunda Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacak Galatasaray, uzun süredir peşinde olduğu Sergio Ramos'a da imzayı attıracak.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray, yapılan pazarlık sonucu Ramos'un 12 milyon euroluk maaş talebini 10 milyon euronun altına indirdi. Transfer için sponsor da bulan sarı-kırmızılılar, deneyimli stoperin ücretinin yarısını sponsor aracılığıyla karşılayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.