Pusuya Yatmış Sinekler!

GÜNDEM 15.12.2018 - 11:21, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Pusuya Yatmış Sinekler!

Mesleğimiz gereği birçok kurum ve kuruluşlarla iletişim halindeyiz. Gidiyoruz, geziyoruz, görüyoruz. Kim ne amaçla orada, kimin ne çıkarı var, kim daha samimibunu biliyoruz. Herkesin ortak fikridir kurum ve kuruluşlarda etkili iletişim önemlidir.

Siz ne kadar iyi olursanız olun, çevrenizdeki mesai arkadaşlarınız işinde ve halkla ilişkilerinde iyi olmazsa onun başarısızlığı sizin hanenize sayılıyor. Bu yüzdendir ki birçok kurum ve kuruluşlardaki sorunun başlıca sebebi vitrinden kaynaklanıyor.  Siz yola çıktığınızda insanlar sizden çok çevrenizdeki insanlara bakıyor. Eğer siz ekibinizde at sineği, lağım sineği ve bostan sineği barındırıyorsanız vatandaşların gözünde 1-0 yenik başlıyorsunuz. Sonrasında ise insanlarımız bundan bir B.K olmaz deyip yüzünü bir daha size dönmüyor, midesi bulanıp kanalı değiştiriyor! Kanal değiştikten sonra ise ne yaparsanız yapın insanlar size bakmıyor. Adam iyi ama ekibi kötü, sözüne hepimiz aşinayızdır. Evet, belki de o kişide bunun farkındadır ama belki de kendisine dayatılan ekibin sınırları budur. Kişi kendi kurmadığı ekiple nasıl başarılı olabilecek ki? YAZININ DEVAMI İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ : http://www.marasfisilti.com/yazar-pusuya-yatmis-sinekler-117.html 
Mesleğimiz gereği birçok kurum ve kuruluşlarla iletişim halindeyiz. Gidiyoruz, geziyoruz, görüyoruz. Kim ne amaçla orada, kimin ne çıkarı var, kim daha samimibunu biliyoruz. Herkesin ortak fikridir kurum ve kuruluşlarda etkili iletişim önemlidir.

Siz ne kadar iyi olursanız olun, çevrenizdeki mesai arkadaşlarınız işinde ve halkla ilişkilerinde iyi olmazsa onun başarısızlığı sizin hanenize sayılıyor. Bu yüzdendir ki birçok kurum ve kuruluşlardaki sorunun başlıca sebebi vitrinden kaynaklanıyor.

 Siz yola çıktığınızda insanlar sizden çok çevrenizdeki insanlara bakıyor. Eğer siz ekibinizde at sineği, lağım sineği ve bostan sineği barındırıyorsanız vatandaşların gözünde 1-0 yenik başlıyorsunuz. Sonrasında ise insanlarımız bundan bir B.K olmaz deyip yüzünü bir daha size dönmüyor, midesi bulanıp kanalı değiştiriyor!

Kanal değiştikten sonra ise ne yaparsanız yapın insanlar size bakmıyor. Adam iyi ama ekibi kötü, sözüne hepimiz aşinayızdır. Evet, belki de o kişide bunun farkındadır ama belki de kendisine dayatılan ekibin sınırları budur. Kişi kendi kurmadığı ekiple nasıl başarılı olabilecek ki?

YAZININ DEVAMI İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ : http://www.marasfisilti.com/yazar-pusuya-yatmis-sinekler-117.html 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.