PTT’den 50 bin TL’ye kadar kredi imkanı!

EKONOMİ 03.03.2023 - 12:24, Güncelleme: 03.03.2023 - 12:24
 

PTT’den 50 bin TL’ye kadar kredi imkanı!

PTT tarafından başvuru yapan herkese 10.000 TL, 20.000 TL ve 50.000 TL para verileceği açıklandı. İşte detaylar…

PTT tarafından yapılan açıklama ile kredi başvurusu yapacak kişilerin TC kimlik kartıyla başvuru yapması gerekir. PTT resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada kredi başvurusu yapmak isteyen kişilerin PTT şubelerine başvuru yapması gerekirken istenilen belgelerin eksiksiz tamamlanması ve imzalanması gerekiyor. PTT tarafından verilen krediye başvuru yapmak için size en yakın PTT şubesine gidebilir ya da telefonunuz üzerinden mesaj yoluyla başvuru yapabilirsiniz. Telefonunuzun mesaj kısmına girerek PTT yazıp boşluk bırakıp TC Kimlik Numaranızı yazıp mesaj atmanız gerekiyor. Verilen bu krediye başvuru yapacak kişiler arasında emekliler de yer alıyor. Başvuru yapacak emekliler içinde durum biraz farklı olmaktadır. Emeklilere verilecek krediler devlet tarafından ödendiği için kredi alacak emeklinin maaşını PTT üzerinden alması gerekir. PTT üzerinden maaş almayan kişilere kredi verilmeyeceği gibi kredi puanı da etkili olacaktır.  
PTT tarafından başvuru yapan herkese 10.000 TL, 20.000 TL ve 50.000 TL para verileceği açıklandı. İşte detaylar…

PTT tarafından yapılan açıklama ile kredi başvurusu yapacak kişilerin TC kimlik kartıyla başvuru yapması gerekir.

PTT resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada kredi başvurusu yapmak isteyen kişilerin PTT şubelerine başvuru yapması gerekirken istenilen belgelerin eksiksiz tamamlanması ve imzalanması gerekiyor.

PTT tarafından verilen krediye başvuru yapmak için size en yakın PTT şubesine gidebilir ya da telefonunuz üzerinden mesaj yoluyla başvuru yapabilirsiniz. Telefonunuzun mesaj kısmına girerek PTT yazıp boşluk bırakıp TC Kimlik Numaranızı yazıp mesaj atmanız gerekiyor.

Verilen bu krediye başvuru yapacak kişiler arasında emekliler de yer alıyor. Başvuru yapacak emekliler içinde durum biraz farklı olmaktadır. Emeklilere verilecek krediler devlet tarafından ödendiği için kredi alacak emeklinin maaşını PTT üzerinden alması gerekir.

PTT üzerinden maaş almayan kişilere kredi verilmeyeceği gibi kredi puanı da etkili olacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.