PTT Kargo Cumartesi çalışıyor mu?

AKTÜEL 24.09.2022 - 14:18, Güncelleme: 24.09.2022 - 14:18
 

PTT Kargo Cumartesi çalışıyor mu?

PTT Kargo Cumartesi çalışıyor mu?

PTT Kargo Cumartesi çalışıyor mu?  PTT Kargo şubeleri hafta sonu Cumartesi günü hizmet vermeye devam etmektedir. Fakat Pazar günleri ise diğer kargo şirketleri gibi kapalıdır ve hizmet vermemektedir. Cumartesi günleri kargolarını teslim almak isteyen vatandaşları şubeye giderek elden teslim almaları gerekiyor. PTT kargo şubeleri hafta sonu sadece Cumartesi günü öğlen saat 13:30'a kadar hizmet vermektedir. Pazar günleri ise kapalıdır. PTT kargo hafta içi çalışma saatleri ise sabah saat 08:30 ile 17:00 arasında hizmet vermektedir. Bu saatler arasında kargo dağıtımı ve kargo gönderme işlemi sağlanmaktadır.  
PTT Kargo Cumartesi çalışıyor mu?

PTT Kargo Cumartesi çalışıyor mu? 

PTT Kargo şubeleri hafta sonu Cumartesi günü hizmet vermeye devam etmektedir. Fakat Pazar günleri ise diğer kargo şirketleri gibi kapalıdır ve hizmet vermemektedir. Cumartesi günleri kargolarını teslim almak isteyen vatandaşları şubeye giderek elden teslim almaları gerekiyor.

PTT kargo şubeleri hafta sonu sadece Cumartesi günü öğlen saat 13:30'a kadar hizmet vermektedir. Pazar günleri ise kapalıdır.

PTT kargo hafta içi çalışma saatleri ise sabah saat 08:30 ile 17:00 arasında hizmet vermektedir. Bu saatler arasında kargo dağıtımı ve kargo gönderme işlemi sağlanmaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.