PTT 55 bin personel alacak!

EKONOMİ 03.10.2022 - 19:03, Güncelleme: 03.10.2022 - 19:03
 

PTT 55 bin personel alacak!

Uzun zamandır personel alımlarını durduran PTT’den personel alımı tarihi açıklandığı iddia edildi.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT), personel alımı son zamanların en çok merak edilen konuları arasında yer alırken bilindiği gibi 55 bin kişilik kadro ihdası yapıldı ve 55 bin personel alımı beklendiği ifade edildi. PTT’den gelecek haberi vatandaşlar dört gözle beklerken koronavirüsle beraber ortaya çıkan pandemi süreci boyunca PTT personel alımlarına ara verildiği aktarıldı. PTT tarafından gelen son habere göre postacı, şoför ve güvenlik görevlisi ile temizlik personel alımı yapılacağı belirtildi ve özel şartların olduğu da aktarıldı. PTT personel alımlarının Türkiye genel seçimlerinden önce yapılacağı paylaşıldı ve PTT, kargo teslim problemlerini gidermek adına personel ve postacı alımı yapılacağı da aktarıldı. Konu ile ilgili olarak söz konusu personel alımlarının seçimden önce yapılacağı aktarıldı.  
Uzun zamandır personel alımlarını durduran PTT’den personel alımı tarihi açıklandığı iddia edildi.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT), personel alımı son zamanların en çok merak edilen konuları arasında yer alırken bilindiği gibi 55 bin kişilik kadro ihdası yapıldı ve 55 bin personel alımı beklendiği ifade edildi.

PTT’den gelecek haberi vatandaşlar dört gözle beklerken koronavirüsle beraber ortaya çıkan pandemi süreci boyunca PTT personel alımlarına ara verildiği aktarıldı.


PTT tarafından gelen son habere göre postacı, şoför ve güvenlik görevlisi ile temizlik personel alımı yapılacağı belirtildi ve özel şartların olduğu da aktarıldı.
PTT personel alımlarının Türkiye genel seçimlerinden önce yapılacağı paylaşıldı ve PTT, kargo teslim problemlerini gidermek adına personel ve postacı alımı yapılacağı da aktarıldı. Konu ile ilgili olarak söz konusu personel alımlarının seçimden önce yapılacağı aktarıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.