Psikolojik Gerilim Dizisi Fatma Hakkında Detaylar!

DİZİ - FİLM 15.05.2021 - 12:02, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Psikolojik Gerilim Dizisi Fatma Hakkında Detaylar!

Netflix Türkiye, son dönemde orijinal dizi ve film yapımlarına ağırlık vermeye başladı. 2021’in en çok merak edilen Netflix dizilerinden Fatma ise, geçtiğimiz günlerde izleyici ile buluştu. Başrolünde Burcu Biricik’in yer aldığı psikolojik gerilim türündeki Fatma dizisi hakkındaki bilmeniz gereken detayları derledik.

Netflix’in yeni orijinal yapımı olan Fatma dizisinin konusu, temizlik işçisi bir kadının seri katil olma hikayesi üzerine kurulu. Dizi, Fatma adlı bir kadının kayıp eşi Zafer’i aramaya çalışırken kendisini bir kaosun içinde bulmasını anlatıyor. Kaos ki ne kaos! Fatma, beklenmedik şekilde cinayet işliyor. Ancak bu cinayeti eşi Zafer’in karanlık bağlantıları da öğreniyor. Bu yüzden Fatma’nın öldürmeye devam etmekten başka çaresi kalmıyor. Dolayısıyla Fatma artık, bugüne kadar başından geçen her şeyin intikamını almak için bir dizi cinayet işleyecektir. Ancak o, bir temizlik işçisi olduğu için kimsenin kendisinden şüphelenmeyeceğine inanmaktadır. Nitekim, olaylar hikayenin devamında daha karmaşık bir hal alacaktır. Psikolojik gerilim türündeki dizinin başrolünde Burcu Biricik yer alıyor. Burcu Biricik Fatma dizisindeki performansı ile sosyal medyada büyük övgü aldı. Hatta Burcu Biricik, Filmloverss’tan Utku Ögetürk’e verdiği röportajda karakterin psikolojisini anlamak için bir psikolog ile görüşmeler yaptığını söylüyor. Dizinin konusu İstanbul’da geçiyor. Fatma dizisi yönetmeni ise Özer Feyzioğlu ile Özgür Önürme. Dizinin yönetici yapımcılığını Barış Abacıgil, yapımcılığını ise Başak Abacıgil üstlendi. Ayrıca Özgür Önürme, dizinin senaryosunu da kaleme almış. Her bölümü 45-50 dakika süren Fatma dizisi, toplamda 6 bölümden oluşuyor. Dizinin ilk üç bölümünde Fatma’nın geçireceği dönüşümün ilk evresinde olduğunu, son üç bölümünde ise karşımıza yeni Fatma’nın çıktığını görüyoruz. Hatta dizinin senaristi Özgür Önürme de, Filmloverss’a verdiği röportajda diziyi iki cilde ayırdığını söylüyor.  “Fatma dizisi 2. sezonu ne zaman çıkacak?” sorusu ise diziyi izleyenlerin aklında yer ediyor. Dizi, bu konuda izleyiciyi ikilemde bırakıyor. Çünkü Fatma, emniyet binasından atlayıp yere düştüğünde gözlerini açıyor yani hayatta kalıyor. Dolayısıyla bu final, Fatma’nın hikayesinin devam edeceği yönündeki yorumları beraberinde getiriyor.  
Netflix Türkiye, son dönemde orijinal dizi ve film yapımlarına ağırlık vermeye başladı. 2021’in en çok merak edilen Netflix dizilerinden Fatma ise, geçtiğimiz günlerde izleyici ile buluştu. Başrolünde Burcu Biricik’in yer aldığı psikolojik gerilim türündeki Fatma dizisi hakkındaki bilmeniz gereken detayları derledik.

Netflix’in yeni orijinal yapımı olan Fatma dizisinin konusu, temizlik işçisi bir kadının seri katil olma hikayesi üzerine kurulu. Dizi, Fatma adlı bir kadının kayıp eşi Zafer’i aramaya çalışırken kendisini bir kaosun içinde bulmasını anlatıyor.


Kaos ki ne kaos! Fatma, beklenmedik şekilde cinayet işliyor. Ancak bu cinayeti eşi Zafer’in karanlık bağlantıları da öğreniyor. Bu yüzden Fatma’nın öldürmeye devam etmekten başka çaresi kalmıyor.


Dolayısıyla Fatma artık, bugüne kadar başından geçen her şeyin intikamını almak için bir dizi cinayet işleyecektir. Ancak o, bir temizlik işçisi olduğu için kimsenin kendisinden şüphelenmeyeceğine inanmaktadır. Nitekim, olaylar hikayenin devamında daha karmaşık bir hal alacaktır.


Psikolojik gerilim türündeki dizinin başrolünde Burcu Biricik yer alıyor.
Burcu Biricik Fatma dizisindeki performansı ile sosyal medyada büyük övgü aldı. Hatta Burcu Biricik, Filmloverss’tan Utku Ögetürk’e verdiği röportajda karakterin psikolojisini anlamak için bir psikolog ile görüşmeler yaptığını söylüyor.


Dizinin konusu İstanbul’da geçiyor.


Fatma dizisi yönetmeni ise Özer Feyzioğlu ile Özgür Önürme.
Dizinin yönetici yapımcılığını Barış Abacıgil, yapımcılığını ise Başak Abacıgil üstlendi.


Ayrıca Özgür Önürme, dizinin senaryosunu da kaleme almış.
Her bölümü 45-50 dakika süren Fatma dizisi, toplamda 6 bölümden oluşuyor.


Dizinin ilk üç bölümünde Fatma’nın geçireceği dönüşümün ilk evresinde olduğunu, son üç bölümünde ise karşımıza yeni Fatma’nın çıktığını görüyoruz. Hatta dizinin senaristi Özgür Önürme de, Filmloverss’a verdiği röportajda diziyi iki cilde ayırdığını söylüyor.


 “Fatma dizisi 2. sezonu ne zaman çıkacak?” sorusu ise diziyi izleyenlerin aklında yer ediyor. Dizi, bu konuda izleyiciyi ikilemde bırakıyor. Çünkü Fatma, emniyet binasından atlayıp yere düştüğünde gözlerini açıyor yani hayatta kalıyor.


Dolayısıyla bu final, Fatma’nın hikayesinin devam edeceği yönündeki yorumları beraberinde getiriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.