Protokole Gül Lokumu İkram Edildi!

12.08.2019 - 21:56, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Protokole Gül Lokumu İkram Edildi!

Kurban Bayramı Valilik önünde gerçekleşen programla kutlandı.

 Başkan Güngör, “Güzel bir bayramlaşma geçirdik. Birlikteliğimiz Türkiye’ye örnek olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Tüm hemşerilerimizin bayramı mübarek olsun” dedi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Valilik önünde gerçekleşen Bayramlaşma Programına katıldı. Şehir protokolünün yanı sıra vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği programda Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve Bando Takımı performans sergiledi. Ayrıca çocuklara da özel olarak hazırlanan limonata, susamlı çubuk, Maraş Çöreği, patlamış mısır, pamuk şeker ve gül lokumu ikram edildi.  
Kurban Bayramı Valilik önünde gerçekleşen programla kutlandı.

 Başkan Güngör, “Güzel bir bayramlaşma geçirdik. Birlikteliğimiz Türkiye’ye örnek olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Tüm hemşerilerimizin bayramı mübarek olsun” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Valilik önünde gerçekleşen Bayramlaşma Programına katıldı. Şehir protokolünün yanı sıra vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği programda Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve Bando Takımı performans sergiledi. Ayrıca çocuklara da özel olarak hazırlanan limonata, susamlı çubuk, Maraş Çöreği, patlamış mısır, pamuk şeker ve gül lokumu ikram edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.