Prof. Dr. Naci Görür, O bölge için rahatlatıcı açıklama yaptı!

GÜNDEM 20.02.2023 - 13:48, Güncelleme: 21.02.2023 - 18:44
 

Prof. Dr. Naci Görür, O bölge için rahatlatıcı açıklama yaptı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası artçı depremler devam ediyor. Prof. Dr. Görür, O bölge için rahatlatıcı açıklama yaptı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası artçı depremler devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür, O bölge için rahatlatıcı açıklama yaptı. İşte detaylar… Elazığ’da meydana gelen depremlerle ilgili konuşan Prof. Dr. Naci Görür, “Bu faylarda irili ufaklı depremler beklenebilir. Bu depremler Elazığ’ın depremleri olamaz.”dedi. İşte Prof. Dr. Görür’ün o açıklaması, “Palu civarında 4’lük depremler oluyor. Son büyük Maraş depremleri sonucu olasılıkla Malatya (M), Ovacık (O) ,Nazimiye-Karakoçan (N-K) ve ilişkli faylar yüklendi. Bu faylarda irili ufaklı depremler beklenebilir. Bu depremler Elazığ’ın depremleri olamaz. Doğu Anadolu fayı (DAF) Sivrice-Malatya arasında kırıldığı için, bu fayın üzerinde Elazığ’ın doğusunda da daha önce Bingöl 1971 ve 2003, Palu 1977, Sivrice 2020 , vb depremleri olduğu için ben artık Elazığ’da büyük depremler beklemiyorum. Elazığ bundan sonra komşunun depremlerini hisseder, sevgiyle.”  
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası artçı depremler devam ediyor. Prof. Dr. Görür, O bölge için rahatlatıcı açıklama yaptı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası artçı depremler devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür, O bölge için rahatlatıcı açıklama yaptı. İşte detaylar…

Elazığ’da meydana gelen depremlerle ilgili konuşan Prof. Dr. Naci Görür, “Bu faylarda irili ufaklı depremler beklenebilir. Bu depremler Elazığ’ın depremleri olamaz.”dedi.

İşte Prof. Dr. Görür’ün o açıklaması, “Palu civarında 4’lük depremler oluyor. Son büyük Maraş depremleri sonucu olasılıkla Malatya (M), Ovacık (O) ,Nazimiye-Karakoçan (N-K) ve ilişkli faylar yüklendi. Bu faylarda irili ufaklı depremler beklenebilir. Bu depremler Elazığ’ın depremleri olamaz. Doğu Anadolu fayı (DAF) Sivrice-Malatya arasında kırıldığı için, bu fayın üzerinde Elazığ’ın doğusunda da daha önce Bingöl 1971 ve 2003, Palu 1977, Sivrice 2020 , vb depremleri olduğu için ben artık Elazığ’da büyük depremler beklemiyorum. Elazığ bundan sonra komşunun depremlerini hisseder, sevgiyle.”

 

Elazığ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.