Prof. Dr. Ercan, Nurhak Pazarcık arası çok dingin, Kaygı yok!

GÜNDEM 11.03.2023 - 11:59, Güncelleme: 11.03.2023 - 11:59
 

Prof. Dr. Ercan, Nurhak Pazarcık arası çok dingin, Kaygı yok!

Yer bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Kahramanmaraş merkezli depremler hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler sonrası şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor. Bu noktada bölgede artçı depremler devam ediyor. Yer bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, depremler hakkında sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu. Kaygı yok Ercan,“Nurhak Pazarcık arası çok dingin. Nurhak, Ekinözü, Elbistan, Afşin, Saimbeyli arası çıdırdıyor. Küçük artçı depremlerle ağrı sürüyor. Kaygı yok.”ifadelerine yer verdi.   
Yer bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Kahramanmaraş merkezli depremler hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler sonrası şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor.

Bu noktada bölgede artçı depremler devam ediyor. Yer bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, depremler hakkında sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu.

Kaygı yok

Ercan,“Nurhak Pazarcık arası çok dingin. Nurhak, Ekinözü, Elbistan, Afşin, Saimbeyli arası çıdırdıyor. Küçük artçı depremlerle ağrı sürüyor. Kaygı yok.”ifadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.