Prof. Dr. Ercan, basının depreme ilgisi yüzde 10’a kadar düştü!

AKTÜEL 20.03.2023 - 15:44, Güncelleme: 20.03.2023 - 15:44
 

Prof. Dr. Ercan, basının depreme ilgisi yüzde 10’a kadar düştü!

Yer bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin çabuk unutulduğunu kaydetti.

Yer bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin çabuk unutulduğunu kaydetti. Ercan, “Ne yazık ki, basının depreme ilgisi %10’a kadar düştü.”dedi. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Ercan, ““Ne yazık ki, basının depreme ilgisi %10’a kadar düştü. İlgi siyasete, futbola döndü. Deprem bölgelerine yardım çok düştü. Olmadı bu olmadı. Dün onların başına gelenler yarın bize gelmez mi? Deprem görenler en az bir, iki yıl çadır ya da takma konutlarda kalacaklar. El vermeyelim mi?” ifadelerine yer verdi.   
Yer bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin çabuk unutulduğunu kaydetti.

Yer bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin çabuk unutulduğunu kaydetti. Ercan, “Ne yazık ki, basının depreme ilgisi %10’a kadar düştü.”dedi.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Ercan, ““Ne yazık ki, basının depreme ilgisi %10’a kadar düştü. İlgi siyasete, futbola döndü. Deprem bölgelerine yardım çok düştü. Olmadı bu olmadı.

Dün onların başına gelenler yarın bize gelmez mi? Deprem görenler en az bir, iki yıl çadır ya da takma konutlarda kalacaklar. El vermeyelim mi?” ifadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.