Playboy Modeli Cumhurbaşkanı Adayı Oldu!

16.10.2019 - 08:28, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Playboy Modeli Cumhurbaşkanı Adayı Oldu!

Hırvatistan'da önümüzdeki yıl yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi için adaylığını koyan playboy modeli Ava Karabatic, vaatleriyle pes dedirtti.

Eski playboy modeli 31 yaşındaki Ava Karabatic, Hırvatistan Cumhurbaşkanlığı'na aday olduğunu ilan etti. Hırvatistan halkının oylarına talip olan 31 yaşındaki Karabatic: "Cumhurbaşkanlığına aday olmaya karar verdim. Instagram'da bana birçok destek mesajı veren oldu, onlara teşekkür ediyorum. Politika benim ikinci aşkım. Ülkeme ne kadar kötü şeyler olduğunu artık göremiyorum. Gençlerimiz ülkeyi terk ediyor, doğum oranları düşüyor." dedi ve vaatlerini duyurdu:   Hırvatistan'ı, Schengen ülkeleri arasına sokacak!   Uyuşturucu kullanımı ve fuhuşu yasallaştıracak!   Kürtajı yasaklatacak!  
Hırvatistan'da önümüzdeki yıl yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi için adaylığını koyan playboy modeli Ava Karabatic, vaatleriyle pes dedirtti.

Eski playboy modeli 31 yaşındaki Ava Karabatic, Hırvatistan Cumhurbaşkanlığı'na aday olduğunu ilan etti.

Hırvatistan halkının oylarına talip olan 31 yaşındaki Karabatic: "Cumhurbaşkanlığına aday olmaya karar verdim. Instagram'da bana birçok destek mesajı veren oldu, onlara teşekkür ediyorum. Politika benim ikinci aşkım. Ülkeme ne kadar kötü şeyler olduğunu artık göremiyorum. Gençlerimiz ülkeyi terk ediyor, doğum oranları düşüyor." dedi ve vaatlerini duyurdu:

 

Hırvatistan'ı, Schengen ülkeleri arasına sokacak!

 

Uyuşturucu kullanımı ve fuhuşu yasallaştıracak!

 

Kürtajı yasaklatacak!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.