Piyano Konseri Büyük Beğeni Topladı!

AKTÜEL 17.05.2024 - 17:51, Güncelleme: 17.05.2024 - 17:51
 

Piyano Konseri Büyük Beğeni Topladı!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından “Piyano Sınıf Konseri” düzenlendi.

KSÜ Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezinde Dr. Öğr. Üyesi Arzu Mustafayeva rehberliğinde düzenlenen programa KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Eşi Fatma Yasım, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı, akademik/idari personel, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Dr. Öğr. Üyesi Arzu Mustafayeva ve piyano sınıfı öğrencileri Mekselina Maraşlıgil, Merve Güner, Selman Çetinkaya, Seda Esenler, Emirhan Taşkırmaz, Gül Çetintaş, Muhammet Eren, Mustafa Peker ve Su Özer farklı dönemlere ait dahi bestecilerin birbirinden güzel eserlerini piyano ve melodilere can veren sesli performansları ile katılımcıların beğenisine sundu. Sanatseverlerden büyük beğeni ve alkış alan konser sonunda Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı tarafından Dr. Öğr. Üyesi Arzu Mustafayeva ve öğrencilerine teşekkür belgesi takdim etti. Konser günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından “Piyano Sınıf Konseri” düzenlendi.

KSÜ Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezinde Dr. Öğr. Üyesi Arzu Mustafayeva rehberliğinde düzenlenen programa KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Eşi Fatma Yasım, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı, akademik/idari personel, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Dr. Öğr. Üyesi Arzu Mustafayeva ve piyano sınıfı öğrencileri Mekselina Maraşlıgil, Merve Güner, Selman Çetinkaya, Seda Esenler, Emirhan Taşkırmaz, Gül Çetintaş, Muhammet Eren, Mustafa Peker ve Su Özer farklı dönemlere ait dahi bestecilerin birbirinden güzel eserlerini piyano ve melodilere can veren sesli performansları ile katılımcıların beğenisine sundu.

Sanatseverlerden büyük beğeni ve alkış alan konser sonunda Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı tarafından Dr. Öğr. Üyesi Arzu Mustafayeva ve öğrencilerine teşekkür belgesi takdim etti.

Konser günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.