Pınarbaşı Çalışmalarını Sürdürüyor!

POLİTİKA 28.02.2019 - 17:02, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Pınarbaşı Çalışmalarını Sürdürüyor!

Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Erkan Pınarbaşı Yeşilyöre ve Doluca mahallelerinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretleri hakkında bilgiler veren Pınarbaşı, “Seçim çalışmaları için gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımız bizi çok sıcak ve samimi bir şekilde karşılıyorlar. Bu sevgi ve coşku bizi daha çok heyecanlandırıp çalışma azmimizi artıyor.”dedi. Yerinde yönetim anlayışını benimsediklerine dikkat çeken Erkan Pınarbaşı şunları söyledi: “Sahada yaptığımız tespitlerde insanlarımız kutuplaşmadan, gerilimden ve sorun siyasetinden artık bıkmış. Hayat şartları, pahalılık, istikrarsızlık, geleceğini görememe gibi konular halkımızın bir hayli belini bükmüş. Yaşama sevinçlerini kırmış. Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımız Erbakan Hocamızın efsane 54. hükümetindeki bolluğu, bereketi ve başarıyı anlatıyorlar. Bizde bu durumdan çok memnun oluyoruz. Vatandaşlarımız genelde ki memnuniyetsizliğini başta yerel seçimlere ardından genel seçimlere yansıtacak. Yerele dönecek olursak.  Biz Türkoğlu'nu seviyoruz. Mahallelerimizi seviyoruz. Hizmet etmek istiyoruz. Ve bunu diğer adaylardan daha iyi yapacağımızı iddia ediyoruz. Biz belediyecilik anlamında yaklaşık 40 yıllık Milli Görüş belediyeciliği kültüründen geliyoruz. Mahallelerimize önce fizibilite çalışmaları yapacağız. Bu ne demek?  Mahallemizin öncelikli ihtiyaçlarını tespit edeceğiz. Yapılacak hizmetlerin 5 yıllık olması için en az 50 yıl ömür olmasını sağlayacağız.  Altyapıların, yol ve su gibi hizmetlerin kalıcı olmasını sağlamalıyız. Geçici çözümler değil kalıcı çözümler sağlayacağız. Mahallelerimizde çocuklarımızın fiziksel aktivite yapacak spor sahaları, oyun alanları yok denecek kadar az.  Olanlarda ihtiyaçları karşılamıyor. Biz çocuklarımızın aileleri ile birlikte eğlenebileceği sosyal alanlar yapacağız. Biz kısacası kuracağımız ekip ile mahalleye gidip, sorunları yerinde görüp kalıcı çözümler bulacağız.”
Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Erkan Pınarbaşı Yeşilyöre ve Doluca mahallelerinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretleri hakkında bilgiler veren Pınarbaşı, “Seçim çalışmaları için gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımız bizi çok sıcak ve samimi bir şekilde karşılıyorlar. Bu sevgi ve coşku bizi daha çok heyecanlandırıp çalışma azmimizi artıyor.”dedi.

Yerinde yönetim anlayışını benimsediklerine dikkat çeken Erkan Pınarbaşı şunları söyledi: “Sahada yaptığımız tespitlerde insanlarımız kutuplaşmadan, gerilimden ve sorun siyasetinden artık bıkmış. Hayat şartları, pahalılık, istikrarsızlık, geleceğini görememe gibi konular halkımızın bir hayli belini bükmüş. Yaşama sevinçlerini kırmış. Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımız Erbakan Hocamızın efsane 54. hükümetindeki bolluğu, bereketi ve başarıyı anlatıyorlar. Bizde bu durumdan çok memnun oluyoruz. Vatandaşlarımız genelde ki memnuniyetsizliğini başta yerel seçimlere ardından genel seçimlere yansıtacak. Yerele dönecek olursak.  Biz Türkoğlu'nu seviyoruz. Mahallelerimizi seviyoruz. Hizmet etmek istiyoruz. Ve bunu diğer adaylardan daha iyi yapacağımızı iddia ediyoruz. Biz belediyecilik anlamında yaklaşık 40 yıllık Milli Görüş belediyeciliği kültüründen geliyoruz. Mahallelerimize önce fizibilite çalışmaları yapacağız. Bu ne demek?  Mahallemizin öncelikli ihtiyaçlarını tespit edeceğiz. Yapılacak hizmetlerin 5 yıllık olması için en az 50 yıl ömür olmasını sağlayacağız.  Altyapıların, yol ve su gibi hizmetlerin kalıcı olmasını sağlamalıyız. Geçici çözümler değil kalıcı çözümler sağlayacağız. Mahallelerimizde çocuklarımızın fiziksel aktivite yapacak spor sahaları, oyun alanları yok denecek kadar az.  Olanlarda ihtiyaçları karşılamıyor. Biz çocuklarımızın aileleri ile birlikte eğlenebileceği sosyal alanlar yapacağız. Biz kısacası kuracağımız ekip ile mahalleye gidip, sorunları yerinde görüp kalıcı çözümler bulacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.