Pınarbaşı: “1994 Ruhuyla Çalışıyoruz”

POLİTİKA 17.02.2019 - 16:39, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Pınarbaşı: “1994 Ruhuyla Çalışıyoruz”

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatı, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam’ın da katılımlarıyla düzenlediği programla başkan adaylarını tanıttı.

Programda konuşan Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Erkan Pınarbaşı, “Bütün olumsuzluklara rağmen, bütün karalama kampanyalarına rağmen dimdik ayakta duran siz milli görüşçü kardeşlerimizin ben ellerinden, ayaklarından öpüyorum. Dün ne dediyse bugünde aynı şeyi söylüyoruz. Dün hak dedik, adalet dedik, adil düzen dedik, milli görüş dedik, bugünde aynı şeyleri söylüyoruz.” dedi. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde kapı kapı gezeceklerine dikkat çeken Pınarbaşı şunları söyledi , “1994’deki bu bacılarımız kapı kapı dolaştılar, ev ev dolaştılar, her türlü imkânsızlıklara rağmen çalıştılar ve halkımızda bu çalışmanın neticesinde bize görev verdi ve biz bu görevi aldıktan sonra Türkiye’yi adeta milli görüş belediyeciliği kapsadı ve adil bir belediyecilik anlayışı geldikten sonra iktidar olduk. Ben 1989 ile 1996 yılı arasına benzetiyorum bugünü. 2019 ila 2026 arasına benzetiyorum bugünü. 1989’da seçim dönemine girerken bizim oy oranımız yüzde 2 idi. 1996’da Türkiye’nin birinci partisi olduk. Şimdi de aynı böyle bir manzara ile karşılaşacağız. Yeniden milli görüş belediyeciliği inşallah sizlerin teveccühü, Allah’ın izniyle iktidar olacak.”
Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatı, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam’ın da katılımlarıyla düzenlediği programla başkan adaylarını tanıttı.

Programda konuşan Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Erkan Pınarbaşı, “Bütün olumsuzluklara rağmen, bütün karalama kampanyalarına rağmen dimdik ayakta duran siz milli görüşçü kardeşlerimizin ben ellerinden, ayaklarından öpüyorum. Dün ne dediyse bugünde aynı şeyi söylüyoruz. Dün hak dedik, adalet dedik, adil düzen dedik, milli görüş dedik, bugünde aynı şeyleri söylüyoruz.” dedi.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde kapı kapı gezeceklerine dikkat çeken Pınarbaşı şunları söyledi , “1994’deki bu bacılarımız kapı kapı dolaştılar, ev ev dolaştılar, her türlü imkânsızlıklara rağmen çalıştılar ve halkımızda bu çalışmanın neticesinde bize görev verdi ve biz bu görevi aldıktan sonra Türkiye’yi adeta milli görüş belediyeciliği kapsadı ve adil bir belediyecilik anlayışı geldikten sonra iktidar olduk.

Ben 1989 ile 1996 yılı arasına benzetiyorum bugünü. 2019 ila 2026 arasına benzetiyorum bugünü. 1989’da seçim dönemine girerken bizim oy oranımız yüzde 2 idi. 1996’da Türkiye’nin birinci partisi olduk. Şimdi de aynı böyle bir manzara ile karşılaşacağız. Yeniden milli görüş belediyeciliği inşallah sizlerin teveccühü, Allah’ın izniyle iktidar olacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.