Petrol fiyatları 20 dolar artacak mı?

GÜNDEM 04.02.2023 - 22:53, Güncelleme: 04.02.2023 - 22:53
 

Petrol fiyatları 20 dolar artacak mı?

Avrupa Birliği'nin, Rusya menşeili rafineri petrol ürünlerine uygulayacağı ambargo başlıyor. Bununla birlikte petrol fiyatlarının 20 dolar artması bekleniyor.

Avrupa Birliği'nin, Rusya menşeili rafineri petrol ürünlerine uygulayacağı ambargo başlıyor. Bununla birlikte petrol fiyatlarının 20 dolar artması bekleniyor. İşte detaylar… Avrupa Birliği, Rus rafineri meşeili petrol ürünlerine de uygulamaya başlıyor. Bu ambargoyla birlikte AB ve G7 ülkelerinin bu ürünlere yönelik tavan fiyat uygulaması da başlayacak. Söz  konusu ambargonun toplamda 3 ila 6 aylık süreçte petrol fiyatlarında 20 dolarlık artışa neden olacağı uzmanlar tarafından belirtiliyor.  
Avrupa Birliği'nin, Rusya menşeili rafineri petrol ürünlerine uygulayacağı ambargo başlıyor. Bununla birlikte petrol fiyatlarının 20 dolar artması bekleniyor.

Avrupa Birliği'nin, Rusya menşeili rafineri petrol ürünlerine uygulayacağı ambargo başlıyor. Bununla birlikte petrol fiyatlarının 20 dolar artması bekleniyor. İşte detaylar…

Avrupa Birliği, Rus rafineri meşeili petrol ürünlerine de uygulamaya başlıyor. Bu ambargoyla birlikte AB ve G7 ülkelerinin bu ürünlere yönelik tavan fiyat uygulaması da başlayacak.

Söz  konusu ambargonun toplamda 3 ila 6 aylık süreçte petrol fiyatlarında 20 dolarlık artışa neden olacağı uzmanlar tarafından belirtiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.