Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin 2. Sezonu ne zaman?

DİZİ - FİLM 15.07.2023 - 11:25, Güncelleme: 15.07.2023 - 11:25
 

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin 2. Sezonu ne zaman?

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin 2. sezon çekimleri başladı. peki Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin konusu nedir? işte detaylar..

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin 2. sezon çekimleri başladı. peki Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin konusu nedir? Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi ne zaman yayımlanacak? işte detaylar.. Pera Palas’ta Gece Yarısı dizinin yönetmenliğini Emre Şahin, görüntü yönetmenliğini Clint Lealos üstleniyor. Başrollerini Hazal Kaya, Tansu Biçer  ve Selahattin Paşalı'nın paylaştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın senaryosunu Elif Usman kaleme alıyor. Yapımını ise Karga Seven Pictures üstleniyor. Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin konusu nedir?  Dizi, genç bir gazeteci olan Esra'nın İstanbul'daki efsanevi Pera Palas Oteli ile karşılaşmasını konu alıyor. Otel hakkında yazı yazmak üzere görevlendirilen Esra, yanlışlıkla tarihi odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfeder.  
Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin 2. sezon çekimleri başladı. peki Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin konusu nedir? işte detaylar..

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin 2. sezon çekimleri başladı. peki Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin konusu nedir? Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi ne zaman yayımlanacak? işte detaylar..

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizinin yönetmenliğini Emre Şahin, görüntü yönetmenliğini Clint Lealos üstleniyor. Başrollerini Hazal Kaya, Tansu Biçer  ve Selahattin Paşalı'nın paylaştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın senaryosunu Elif Usman kaleme alıyor. Yapımını ise Karga Seven Pictures üstleniyor.

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin konusu nedir? 

Dizi, genç bir gazeteci olan Esra'nın İstanbul'daki efsanevi Pera Palas Oteli ile karşılaşmasını konu alıyor. Otel hakkında yazı yazmak üzere görevlendirilen Esra, yanlışlıkla tarihi odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfeder.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.