Peele'den Yeni Bir Korku Filmi

DİZİ - FİLM 04.02.2019 - 17:25, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Peele'den Yeni Bir Korku Filmi

Get Out ile 2017 yılında ilk yönetmenlik deneyimine imza atan ve "En İyi Özgün Senaryo dalında" Oscar kazanan Jordan Peele'den yeni bir korku filmi geliyor.

4.5 milyon dolarlık bütçesine karşılık 255 milyon dolar gişe hasılatı elde eden Get Out ile 2017 yılında ilk yönetmenlik deneyimine imza atan ve En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar kazanan Jordan Peele’in merakla beklenen yeni korku filmi Us'ın (Biz) ilk fragmanı yayınlandı.  4 kişilik bir ailenin gittiği tatilde kendilerinin kopyası bir aile tarafından saldırıya uğramasıyla yaşananları anlatan US'ın oyuncu kadrosu da son derece iddialı.   22 Mart'ta vizyona girecek Us'ın yen fragmanı Super Bowl'da paylaşıldı.  
Get Out ile 2017 yılında ilk yönetmenlik deneyimine imza atan ve "En İyi Özgün Senaryo dalında" Oscar kazanan Jordan Peele'den yeni bir korku filmi geliyor.

4.5 milyon dolarlık bütçesine karşılık 255 milyon dolar gişe hasılatı elde eden Get Out ile 2017 yılında ilk yönetmenlik deneyimine imza atan ve En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar kazanan Jordan Peele’in merakla beklenen yeni korku filmi Us'ın (Biz) ilk fragmanı yayınlandı. 
4 kişilik bir ailenin gittiği tatilde kendilerinin kopyası bir aile tarafından saldırıya uğramasıyla yaşananları anlatan US'ın oyuncu kadrosu da son derece iddialı.  
22 Mart'ta vizyona girecek Us'ın yen fragmanı Super Bowl'da paylaşıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.