Pazarcık’ta bağ bozum şenliği düzenlendi!

AKTÜEL 08.09.2022 - 10:02, Güncelleme: 08.09.2022 - 10:02
 

Pazarcık’ta bağ bozum şenliği düzenlendi!

Türkiye’nin en iyi Baklavalık Fıstığını ve Sarımsağını üreten Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi Kuru üzüm rekoltesini de yükseltti. Pazarcık’ın Yumaklıcerit Mahallesinde gerçekleşen Bağ Bozum Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Pazarcık Belediye Başkanlığınca Yumaklıcerit Mahallesinde bağ bozum şenliği düzenlendi. Pazarcık’ta 21 bin dönüm bağ alanınrı yaklaşık 18 bin dönümündeki ürünler kurutularak sofralara getiriliyor. Şenlikte konuşan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç; tüm beldelerin yaşanabilir hale gelmesi için her türlü gayreti gösterdiklerini söyledi. Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan ise Pazarcık ilçe genelinde asfalt çalışmalarını sürdürmek için Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığından 200 ton sıcak asfalt bütümü hibe aldıklarını, Pazarcık’ın Yumaklıcerit Mahallesine dökülmek üzere Büyükşehir Belediyesinin Asfalt Şantiyesine emanet ettiklerini söyledi.  Ak Parti Pazarcık İlçe Başkanı Harun Eskigün ile MHP Pazarcık İlçe Yusuf Şahin’de birer konuşma yaparak halkı selamladı. Konuşmaların ardından TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan üzüm hasadı yapan köylüleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi, başarı dileklerinde bulundu.  
Türkiye’nin en iyi Baklavalık Fıstığını ve Sarımsağını üreten Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi Kuru üzüm rekoltesini de yükseltti. Pazarcık’ın Yumaklıcerit Mahallesinde gerçekleşen Bağ Bozum Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Pazarcık Belediye Başkanlığınca Yumaklıcerit Mahallesinde bağ bozum şenliği düzenlendi. Pazarcık’ta 21 bin dönüm bağ alanınrı yaklaşık 18 bin dönümündeki ürünler kurutularak sofralara getiriliyor. Şenlikte konuşan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç; tüm beldelerin yaşanabilir hale gelmesi için her türlü gayreti gösterdiklerini söyledi.

Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan ise Pazarcık ilçe genelinde asfalt çalışmalarını sürdürmek için Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığından 200 ton sıcak asfalt bütümü hibe aldıklarını, Pazarcık’ın Yumaklıcerit Mahallesine dökülmek üzere Büyükşehir Belediyesinin Asfalt Şantiyesine emanet ettiklerini söyledi. 

Ak Parti Pazarcık İlçe Başkanı Harun Eskigün ile MHP Pazarcık İlçe Yusuf Şahin’de birer konuşma yaparak halkı selamladı.

Konuşmaların ardından TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan üzüm hasadı yapan köylüleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi, başarı dileklerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.